Samsungs werkt aan uitvouwbare telefoon die transformeert in tablet

Komend najaar staan er grote klappers te gebeuren. Apple wil zijn fans niet teleurstellen met de iPhone 8 en zou werken aan een nieuw design en met betere hard- en software. Samsung wil naast de Galaxy S8 ook een extra model presenteren die voor opschudding moet gaan zorgen in de telefoonwereld.

De Koreaanse elektronicagigant zou namelijk van plan zijn een smartphone te onthullen met een wel heel flexibel scherm, het mobieltje moet een opvouwbare display krijgen die, wanneer opgebouwd als smartphone kan functioneren en uitgevouwd als een tablet gebruikt kan worden.

Het project van Samsung zou Galaxy X genoemd worden en zou na de bekendmaking meteen volop in productie moeten gaan. Zo zouden er dit jaar al 100.000 verkocht moeten worden nadat het mobieltje in het najaar beschikbaar komt voor consumenten. De Koreanen hopen de techniek op tijd af te hebben en geen vertraging op te lopen.

Samsung is niet de enige fabrikant die aan een vouwbare smartphone werkt, bij LG zouden de technici namelijk ook aan een project werken dat aan het einde van 2017 gelanceerd moet worden.

Mashable

Reageer op artikel:
Samsungs werkt aan uitvouwbare telefoon die transformeert in tablet
Sluiten