Apple heeft plannen om aankomend jaar drie nieuwe iPhones te releasen

redactie 27 dec 2016 Entertainment

2016 bracht de wereld eindelijk weer een nieuwe iPhone, maar daarmee zijn de geruchten voor de nieuwe niet gaan liggen. Met het nieuwe jaar in zicht hebben we gelijk een heftig rumoer uit de wandelgangen opgevangen, want naar het schijnt gaat de appeltjesfabriek aankomend jaar drie nieuwe telefoons op de markt slingeren.

Twee van die nieuwelingen iPhones zullen de iPhone 7s en de 7s plus zijn, terwijl de iPhone 8 ook in aantocht zou zijn. Het goede nieuws daarvan is dat Apple zou breken met z’n prijsstructuur, waardoor de nieuwe iPhones minder zouden gaan kosten dan de huidige modellen. Iets dat Apple nooit eerder heeft gedaan.

De geruchten zijn afkomstig van een Weibo user (zeg maar de Chinese equivalent van Twitter) die het eerder al een paar keer bij het juiste eind bleek te hebben. De iPhone 8, binnen de omheiningen van de Sillicon Valley gigant bekend als Ferrari, wordt een compleet nieuw design inclusief een AMOLED scherm zonder omlijsting.

Die eerste twee mogen ze wat ons betreft skippen, maar men, wat zien we benieuwd naar de iPhone 8. Die moet er echt heel vet worden. Bij BGR.com kun je meer lezen over deze geruchten.

Bron: bgr.com

Reageer op artikel:
Apple heeft plannen om aankomend jaar drie nieuwe iPhones te releasen
Sluiten