Samsung gaat de strijd aan met nieuwe Galaxy S8

Telefoonland maakt zich op voor de release van de nieuwe Samsung Galaxy S8 en de geruchten steken steeds meer de kop op. De Koreaanse telefoongigant moet en zal scoren met het nieuwe, beste model om het vertrouwen van de consument terug te winnen na de ramp met het vorige vlaggenschip.

Vorig jaar werd de nieuwe Galaxy Note 7 geïntroduceerd en dit mobieltje had alles in zich om te gaan scoren vanwege de brute kracht en het visuele spektakel dat het toestel te bieden had. Helaas voor Samsung had de Note 7 geen verkoopsucces, maar een bom in zich. De accu wilde nog weleens spontaan in de fik vliegen.

Met het nieuwe model wil Samsung de kopers weer voor zich winnen en zo Apple op een afstandje houden. De eerste foto’s zien er al bijzonder goed uit: mooi afgewerkt met een hoogwaardige behuizing. Het scherm moet een 2K of 4K resolutie krijgen om gebruikers te verbazen met de weergave. Toch fijn als je weer een altijd plezierige boobpic krijgt van je nieuwe scharrel.

De camera’s zullen draaien met betere software zodat de foto’s, filmpjes en Snaps de beste kwaliteit hebben. Er zou ook een irisscan geplaatst worden waardoor je met je ogen je mobiel kan ontgrendelen.
Waarschijnlijk volgt Samsung het voorbeeld van Apple door de audio-jack weg te laten, hoewel Apple met veel kritiek te maken kreeg door deze stap. Daarnaast zou het nieuwe model ook een vingerafdrukscan moeten bevatten.

We gebruiken onze telefoon voor allerlei toepassingen tegelijkertijd, hierdoor moet de rekenkracht van wel in orde zijn. De Galaxy S8 zou zelfs zo’n krachtige processor krijgen, dat je er beeldschermen op kunt aansluiten en het mobieltje als desktop pc kan gebruiken. Samsung zou er dus zelfs aan werken dat de S8 ook Windows ondersteunt om een volwaardige computer te zijn. Naar verwachting komt de S8 in maart uit. We wachten met smart!

 

Maxim Gear

Reageer op artikel:
Samsung gaat de strijd aan met nieuwe Galaxy S8
Sluiten