Fan wordt het podium opgetrokken om mee te drummen met de Foo Fighters

Redactie 20 okt 2017 Entertainment

Recentelijk bewees een Craig David-fan dat de aanhouder wint als het gaat om dichtbij je idolen komen. Als je iets écht graag wilt, en je gaat er voor de volle 100% voor, dan zal je zien dat je droom zomaar werkelijkheid zou kunnen worden. Dat dacht tweedejaars student Pierce Edge nou ook.

Tijdens een concert van de illustere Foo Fighters, hield Pierce de gehele avond een bord boven zijn hoofd waarin hij smeekte om de cover van het nummer Under Pressure mee te mogen drummen met de rockers. Leadsinger David Grohl was in een gekke bui en zei tegen zichzelf “Screw it, why  not?”, en trok de student het podium op. Dit kon natuurlijk één groot fiasco worden, maar het bleue jochie killde het nummer als een échte pro.

Je kan je bij dit soort dingen altijd afvragen of het in scene is gezet of dat dit écht spontaan ontstaan is. Gezien de wilde ongetemde geest van Grohl en de rest van de band, kunnen we er wel van uitgaan dat dit gewoon een gekke impulsieve actie was die enorm tof uitpakte. Trots als een aap met zeven lullen was Pierce!

#foofighters @foofighters

A post shared by Pierce Tracy Edge (@piercetracyedge) on

…So this happened… #foofighters @foofighters

A post shared by Pierce Tracy Edge (@piercetracyedge) on

Maxim

Reageer op artikel:
Fan wordt het podium opgetrokken om mee te drummen met de Foo Fighters
Sluiten