Fan regelt door een jaar lang tweets sturen dat Craig David op haar bruiloft komt

Redactie 19 okt 2017 Entertainment

“De aanhouder wint” is altijd een goede reminder om niet op te geven, maar júíst op de tandjes te bijten en door te zetten. Dat de aanhouder wel degelijk wint, bewees de 27-jarige verloofde Sophie McEvoy maar al te goed.

Sophie McEvoy gaat op 27 oktober trouwen met haar verloofde Richard McCausland op Tenerife. Ze heeft daarbij één grote wens. Dat Craig David komt zingen op hun bruiloft. McEvoy was naar een concert van Craig David geweest wat zo’n indruk op haar maakte, dat dit plan niet meer uit haar hoofd te krijgen was. In juli 2016 begon ze de zanger tweets te sturen. Maar liefst 468 dagen lang stuurde ze hem dagelijks tweets op een kostelijke manier. “Feeling fresh.. think how hungover we will be three weeks today @CraigDavid” “If you don’t do it for me @CraigDavid do it for all the kids I will tell ‘if you want something enough, work hard & you can make it happen’”.

De familie van McEvoy  verklaarde haar voor gek en zei haar te stoppen met deze kansloze missie, maar ze gaf niet op. En dit doorbijten werd uitmuntend beloond. In een radioprogramma van hit105 belde Craig David de razend enthousiaste McEvoy en vertelde haar dat hij zal komen optreden op haar bruiloft. “Ik wilde het eigenlijk geheim houden, maar nu ik je spreek, kan ik je niet langer voor de gek houden. Ik zou het een eer vinden om te komen.” Zoals je begrijpt ging Sophie hélemaal uit haar dak en wrijft ze het haar familie en verloofde dagelijks in, dat de aanhouder wint!

Foto: YouTube
Foto: WikiMedia

UniLad

Reageer op artikel:
Fan regelt door een jaar lang tweets sturen dat Craig David op haar bruiloft komt
Sluiten