Magnum geeft meest dierbare statement pieces van influencers weg

jun 07 2023, 15:00 Entertainment
ul37036 magnum double 60s 221028 clean still 1
Kennen we ‘m nog? De Magnum Sleepover? Na vier jaar is ‘ie terug van weggeweest. Dit keer organiseerden ze een festival waar de hoofdrol is weggelegd voor de Magnum Double Sunlover en Starchaser, ijsjes voor overdag en ‘s nachts. Of je nu leeft voor de nacht of op je paasbest bent als de zon schijnt, Magnum denkt aan iedereen. Het festival staat daarom in het teken van zelfexpressie en de vrijheid om jezelf te zijn.

Magnum Pleasure Treasure

Op het festival introduceerde Magnum ook de Pleasure Treasure. Een plek waar de genodigden hun meest betekenisvolle statement piece konden doneren. Ofja, moesten. Anders kwam je er niet in. Aan al die kledingstukken zit een kaartje met een verhaal, van wie het was en wat het betekende. Ook BN’ers als Monica Geuze en Stefan de Vries deden mee. Op deze manier wil Magnum Nederland inspireren om zichzelf te zijn. De Magnum Pleasure Treasure wordt 9 juni tijdelijk geopend bij The Unbound in Amsterdam waar de statement pieces weggegeven worden aan een nieuwe eigenaar.
unnamed
Foto: Magnum
Wil jij nu rond paraderen in het dierbaarste item van jouw favoriete influencer? Een top van Monica of de parelketting van Stefan? Kom dan op 9 juni naar de Magnum Pleasure Treasure en wie weet word jij de nieuwe eigenaar van een van de items uit de meest begeerde kledingkasten van Nederland. Je moet er snel bij zijn.
Magnum werkt met een first come, first serve-systeem, waarbij de eerste 100 zich gelukkig mogen prijzen. Tussen 10:30 uur en 11:30 uur opent de Pleasure Treasure in de lobby van The Unbound in Amsterdam. En als je er al eentje te pakken hebt, kun je weer gaan. Je mag maximaal één item meenemen. Scoor hier je ticket.
Delen met
Ook interessant