Drake dropt langverwacht album For All The Dogs

Drizzy is back. Rapper Drake heeft weer een gloednieuw album gedropt en dat is me een plaatje hoor. Het was even billenknijpen of ‘ie inderdaad zijn album zou releasen, hij had ‘m de vorige keer uitgesteld, maar daar issie dan eindelijk, For All The Dogs.

De Canadese rapper heeft buiten zichzelf ook een aantal leipe featurings aan het album toegevoegd, onder andere 21 Savage, J. Cole en SZA schitteren op het album. Een sterrencast kunnen we dus wel stellen. De cover van het album is getekend door niemand minder dan de zoon van de rapper, dat zien we ook niet vaak.

Drake

Wanneer superster Drake een album uitbrengt, zitten we allemaal even schrap. Naast dat ‘ie een fulltime flexer is, brengt Drizzy ook nog muziek uit. Na wat commotie deze zomer, fans dachten eerst in augustus het album te kunnen verwelkom, is het langverwachte album van onze Aubrey er eindelijk: een waar kunstwerk. De vader van Drake gaf eerder al aan dat dit zijn beste album tot nu toe zou zijn en daar kan hij zomaar eens gelijk in hebben.

For All The Dogs

Naast de rapskills van Drake zijn we natuurlijk ook benieuwd naar de samenwerkingen op het album. Zo kan goede vriend 21 Savage natuurlijk niet ontbreken op het werk van Drake. Maar ook rapper J. Cole, Yeat en zangeres SZA staan op het album van de Canadees. Laten we in ieder geval hopen dat dit niet zijn laatste werk is. Op de redactie staat het album al op repeat. Benieuwd geworden? Hieronder staat een preview van misschien wel het album van het jaar.

Reageer op artikel:
Drake dropt langverwacht album For All The Dogs
Sluiten