Drake flext met tijdens tour ontvangen beha’s

Dat Drake het leven heeft uitgespeeld, wisten we wel, maar door een jaloersmakende post op Insta worden we nogmaals met onze neus op de feiten gedrukt. De rapper is momenteel aan het touren door Amerika en hij ontvangt bij elke show wel een beha van een vrouwelijke fan.

Het is tegenwoordig blijkbaar een ding voor de aanwezige vrouwen om hun beha’s op het podium te gooien naar de Canadees en sommige weten daar zelfs een deal uit te slepen. Drake lijkt dit allemaal niet erg te vinden en poseert op Instagram trots met zijn inmiddels imposante collectie beha’s.

BH’s

We hebben ze niet geteld voor je, maar het zouden er ruim 200 moeten zijn. Dat zijn er toch een paar meer dan onze collectie. Al scheelt het niet veel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)

Formaat

Toch lijken niet alle beha’s welkom bij de rapper, zo kreeg hij laatst tijdens een recente show een bustehouder van absurd formaat naar hem toegesmeten. Cup Z (is dat überhaupt mogelijk?) als we de rapper moeten geloven. Normaal gesproken is hij niet vies van het vrouwelijk schoon, maar had bij dit exemplaar toch zijn twijfels: “Als deze borsten echt zijn, dan weet ik niet of ik ze wel wil zien.” Als de rapper de beha niet wilt, bieden wij ons graag aan om het exemplaar van dichtbij te kunnen bekijken. Drake, je weet ons te vinden.

Reageer op artikel:
Drake flext met tijdens tour ontvangen beha’s
Sluiten