Doutzen laat billen trillen in veel te lekkere twerkvideo voor Hunkemöller

De temperatuur is weer wat gedaald, maar Doutzen steek daar eigenhandig een stokje voor met een bloedhete nieuwe video voor Hunkemöller. Vol met trillende billen, uitdagende blikken en sexy dansmoves. Holy moly jongens, beter wordt het niet!  

Het topmodel 33 jaar oud en moeder van twee kinderen, maar nog altijd de absolute superbeauty van ons land. We zouden haar natuurlijk elk jaar wel de eerste prijs kunnen geven in de FHM500-verkiezing, maar jij snapt ook dat het dan ook een beetje saai wordt allemaal.

Ondertussen rockt de voormalig Victoria’s Secret Angel lekker door. Niet meer als engel, maar tegenwoordig is ze helemaal op haar plaats bij Hunkemöller, waar ze een lingerielijn heeft. Bij de vorige onthulling mochten we haar nog eventjes interviewen, dit keer kunnen we met open mond kijken naar de video die haar nieuwe kledinglijn oplevert.

Twerk it Doutzen!

We zien haar teasen, twerken en twinkelen voor de camera als nooit tevoren. Twerken? Ja, twerken! Wij wisten ook niet dat ze het in zich had, maar ze blijft ons verbazen. De closejes van haar kruis, billen en decolleté zijn ook niet voor de poes trouwens.. Zo sexy zag je Doutzen nog nooit jongens. Zelf had ze er ook wel plezier in, zegt ze in het bijschrift op Insta. “Ik heb zo verschrikkelijk veel lol gehad achter de schermen.” Inmiddels is de video na een paar uur al meer dan een half miljoen keer bekeken en op het moment van schrijven zijn er waarschijnlijk weer een ton views bijgekomen.

Feest!

Onze dag is in een klap helemaal goed gemaakt, dat begrijp je. Zo mag de maandag vaker beginnen wat ons betreft. Dus Doutzen en Hunkemöller, jullie worden hartelijk bedankt! Laat dit de voorbode zijn van veel meer. Dan beloven wij dat we jullie hele winkel leegkopen voor onze vrouwen. Man man man, de hitte!

Wil je nog veel meer moois zien van Doutzen? Bestel dan nu snel de FHM500, dan ligt ze morgen bij jou op de deurmat. Je hebt nog tot zondag, dus een beetje opschieten, vriend.

https://www.instagram.com/p/Bj20qFTAXHW/?hl=nl&taken-by=doutzen

Reageer op artikel:
Doutzen laat billen trillen in veel te lekkere twerkvideo voor Hunkemöller
Sluiten