Doutzen Kroes showt haar superbillen met nieuwe lingerielijn ‘Doutzen Stories’

Redactie 26 okt 2017 Girls

Gisteravond heeft Doutzen haar nieuwe lingerielijn onthuld en dat is weer de moeite waard hoor jongens. Potverdikkeme hé, wat ziet dit er weer een partijtje puntgaaf uit. Ze mag de Victoria’s Secret brigade dan wel vaarwel hebben gezegd, Doutz wordt er bepaald niet minder mooi op. Dat hebben we met eigen ogen kunnen aanschouwen, want wij waren erbij.

Doutzen Stories is de lingerie die in samenwerking met Hunkemöller is ontwikkeld. Op Insta Stories kon je al het een en ander meekrijgen van de lancering, waar knappe FHM500-waardige modellen de nieuwste lingeriemode etaleerden. Dat was smullen geblazen voor de neutrale toeschouwer.

Foto: Doutzen Stories

Na een vegetarische tosti, minihamburger, patatje met en een biertje achter de kiezen te hebben geslagen, mochten wij op audiëntie komen bij het beroemdste model dat Nederland ooit heeft voortgebracht. Echt heel veel tijd was er niet. In groepjes van zes andere journalisten kregen we welgeteld vijf minuutjes om vragen stellen aan de fameuze Friezin. Wat vraag je dan?

Mooiste vrouwen van Nederland
We besluiten het om bij onze FHM500 te houden. Het magazine waarin Doutzen altijd door Jan en alleman wordt genoemd in de lijstjes met mooiste vrouwen van Nederland, maar welke Nederlandse vrouwen zijn nou de favorieten van Doutzen zelf? “Oh, Nederlandse vrouwen?”, antwoordt Doutzen nadat we onze vraag hebben gesteld. “Ik was al over de hele wereld aan het nadenken”. Nee, alleen uit Nederland, zeggen we. We moeten streng blijven. “Oef, moeilijk. Moeten ze bekend zijn?” Hoeft niet perse, wat jij wil. “Oké. Onze koningin Maxima! Ze heeft een bijzonder sterke persoonlijkheid en ondanks dat ik haar niet goed ken, komt ze altijd bijzonder sympathiek over”, aldus de lingeriekoningin over onze queen. Naast de vrouw van Wim-Lex complementeren twee familieleden de top-3 met mooiste vrouwen van het land. “Mijn moeder is een voorbeeld voor me. Als ik zie hoe mooi zij ouder wordt, dat is prachtig om te zien. Daar kan ik alleen maar van dromen.” En wie behoort tot slot tot je top-3 met mooiste vrouwen van ons land? “Mijn zusje Rens. Ik bewonder enorm op de wijze hoe zij in het leven staat en de manier waarop zij mensen inspireert. Ze is al talloze keren gevraagd om samen te werken met luxueuze commerciële merken voor grote bedragen, maar die wimpelt ze altijd af omdat niet achter de filosofie van die merken staat. Dat vind ik knap. Verder staat ze symbool voor een inspirerende, gezonde en gelukkige lifestyle, en dat is iets wat mensen in deze tijd nodig hebben. Ik kijk erg naar haar op.”

Mooie woorden voor haar familieleden. Verder horen we dat Doutzen Stories sensueler en sophisticater is dan ooit tevoren, ze heerlijke kippensoep kan maken, dol is op Franse frietjes en zorgt dat er altijd gekookt wordt voor haar kinderen. Daarna zijn de vijf minuten om, mogen we nog op de foto met het model waarna ons vriendelijk wordt gesommeerd de zolderkamer van Hotel Arena weer te verlaten. Hoe Doutzen is in het echt? Hartstikke vriendelijk en lief. Maar vijf minuten zijn te kort om echt een goed beeld te krijgen. Volgende keer maar eens een langere date inplannen.

Foto’s: Doutzen Stories / Hunkemöller

Reageer op artikel:
Doutzen Kroes showt haar superbillen met nieuwe lingerielijn ‘Doutzen Stories’
Sluiten