Vechten als een baas met de nieuwe Bruce Lee G-Shock

WATAAAAAAAAA! Een kreet die iedereen in z’n jeugdjaren wel eens heeft geroepen. Inmiddels is Bruce Lee al ruim 47 jaar geleden overleden. Hij zou dit jaar zijn 80e verjaardag vieren. De vechtfilm legende heeft een grote impact in de film- en vecht-industrie achtergelaten. Als eerbetoon lanceert Casio een gelimiteerde G-Shock. 

Bruce kennen we natuurlijk van zijn legendarische films zoals: Game of Death en Enter the Dragon. Ook zijn manier van denken was ver voor zijn tijd. Een bekende quote van hem luidt: “Knowledge will give you power. Character will give you respect”. Karakter is zeker iets waar de legende over beschikte en is ook de reden dat we nog zoveel van hem houden.

Vechtheld

Dat de Chinees-Amerikaanse acteur een held in de vechtwereld is, ontgaat niemand. Als je het vechtspel Tekken op de PlayStation hebt gespeeld dan weet je precies wie we bedoelen. De characters Marshall Law en zijn zoon Forest Law zijn een evenbeeld van de vechter. Daarnaast kun je met Bruce Lee het gevecht aangaan in de EA sports spel: UFC. Kicke! 

Bruce Lee jasje

De nieuwe G-Shock is in een Bruce Lee jasje gestopt. Het heeft namelijk de zwart met gele kleuren van de iconische tracksuit uit de film: Game of Death. De kleuren rood en geel zijn ook aan de horloge toegevoegd. Dit zijn de kleuren van zijn vechtstijl: Jeet Kune Do.

De binnenkant van het horloge heeft in chinese letters: “Using no way as a way, having no limitation as limitation” gegraveerd staan. Deze zin karakteriseert de filosofie van Jeet Kune Do. Alle cijfers op het horloge zijn in Chinees, dit maakt het nog authentieker en toffer. Het polsbandje kan gezellig met je mee het water in en beschikt over saffierglas om krassen te voorkomen. Dus mocht je een potje matten, dan kan dat in Bruce Lee stijl. 

Limited edition

De echte liefhebber moeten op tijd zijn want de horloge is gelimiteerd tot 300 exemplaren en zal te koop zijn voor 4.000 euro. 

Reageer op artikel:
Vechten als een baas met de nieuwe Bruce Lee G-Shock
Sluiten