Bepita is het heerlijke nieuwe concept van The Entourage Group

Redactie 11 apr 2019 Entertainment

We kennen de sushi van Izakaya, de pizza’s van Toni Loco en de hamburgers van The Butcher, maar The Entourage Group kan daar een nieuw concept aan toevoegen, want de deuren van Bepita in onze hoofdstad zijn nu geopend. Dat wordt verrukkelijke pita’s verorberen!

De grootste kiosks en nieuwste aanwinst van The Entourage Group ‘Bepita’ zit in The Food Department, gelegen op de tweede verdieping van Magna Plaza. Binnen deze food department, zijn 13 verschillende eetkrampjes en drie bars geopend op 4 april. Een daarvan is dus Bepita. Hotspot alert!

Het nieuwe concept richt zich op de bijzondere markt van het Midden-Oosten, waarbij er karakteristiek streetfood zal worden geserveerd. En wat is bij uitstek het ultieme broodje uit het wijze Oosten? Precies ja, de pita.

Bepita

Of je ‘m nou vult met heerlijk gegrild vlees, verse vis en aftopt met formidabele kruiden en specerijen, de pita is altijd een goed idee. Het zelfgemaakte witte of volkoren luchtige brood is dan ook het epicentrum waar alles om draait bij Bepita. Verder kun je je tegoed doen aan gerechten als aarais, shakshuka, falabel en sabich. Een tripje naar het beloofde land was nog nooit zo snel, want je hoeft alleen maar af te reizen naar hartje Amsterdam. Meer over The Entourage Group? Check ons interview met founder Yossi Eliyahoo.

Bepita | Nieuwezijds Voorburgwal 182| Bepita.com |  info@bepita.com | +31 (0) 20 209 12 17

Reageer op artikel:
Bepita is het heerlijke nieuwe concept van The Entourage Group
Sluiten