IZAKAYA Asian Kitchen & Bar is de hotspot op Ibiza deze zomer

Redactie 2 jul 2018 Entertainment

Wij houden wel van een beetje luxe op zijn tijd. Het moet allemaal niet te duur zijn en als de sfeer dan ook nog goed is tijdens een etentje, zijn dat extra punten voor de gastheer. IZAKAYA is zo’n restaurant in Ibiza waar je heerlijk kunt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Het eerste wat ons opvalt is het extreem mooie uiterlijk van het restaurant of hoe ze zichzelf graag noemen ‘Japanese Pub’. De gezelligheid van een pub is zeer zeker terug te vinden in IZAKAYA en daar houden we van. Het moet niet allemaal te strak en te netjes blijven. Dan zou de sfeer ook meteen gone zijn.

japanse

Meekijken

IZAKAYA komt zelfs oorspronkelijk uit Amsterdam. Het liep daar zo gesmeerd, dat THE ENTOURAGE GROUP over internationale wateren ging, zoals dat mooi heet. Het komende seizoen in Ibiza is ‘ie alweer voor de tweede keer open en dat betekent dat de zaken gesmeerd lopen. Het mooie is zelfs dat als je met een groep mee mag kijken met de chef. Dus kun je genieten van de kookkunsten van de chef met the best performance. Mazzelpik. De keuken is open tot 02.00 uur ‘s nachts. Als je daarna nog even een drankje wil doen, kan dat prima. De bar sluit namelijk om 04.00 uur.

Alles-in-1

Sfeer is ontzettend belangrijk voor IZAKAYA. Zo toveren ze elke avond hun paleisje om tot een heus muziek en drinkgebeuren waar je ook nog eens lekker kunt relaxen. Het is dus eigenlijk alles in één: heerlijk eten, luxe, sfeer, drankjes en genieten van de Japanse cultuur.

Japanse
Reageer op artikel:
IZAKAYA Asian Kitchen & Bar is de hotspot op Ibiza deze zomer
Sluiten