Zlatan Ibrahimović steelt de show bij Jimmy Kimmel

Redactie 19 apr 2018 Entertainment

Zlatan Ibrahimović, de reus, Ibo, Ibra, Ibracadabra, je kunt hem noemen wat je wilt, hij blijft een legende. Naam en faam behaalde hij toen hij in Europa voetbalde, maar sinds hij verhuist is naar het land van president Trumpie is zijn bekendheid er zeker niet minder op geworden. Al helemaal toen hij te gast was bij Jimmy Kimmel.

Zlatan Ibrahimović verhuisde van Manchester United naar het Amerikaanse LA Galaxy, een opmerkelijke stap. De fans van Zlatans nieuwe club wisten niet wat ze met de Zweedse held aanmoesten. Hoe goed is hij, wat kan hij en vooral, wie is deze lange boom? In de Verenigde Staten is voetbal niet zo populair als hier, dus zo goed kenden ze de Zweed niet. Wel wisten ze van zijn ontzettend dikke villa af. Maar goed dat kennen ze daar wel in Los Angeles.

You’re Welcome

De ex Manchester United speler wist behoorlijk de aandacht te trekken bij zijn aankomst in Los Angeles. Hij scoorde in zijn openingswedstrijd maar liefst twee keer en ook nog eens tegen aartsrivaal Los Angeles FC. Lekker bezig Ibra! Dat was zeker nog niet alles, want hij stelde zich paginagroot voor in de Los Angeles Times met alleen de woorden: Dear Los Angeles, You’re Welcome. Zlatan Ibrahimović. Wat een baas is het ook.

Zlatan Ibrahimović

Schreeuwen

Natuurlijk schuiven alle sterren van USA een keer aan bij Jimmy Kimmel en zo was Zlatan ook aan de beurt. Hij hield er een nogal groots gesprek aan over. Het moment al dat hij binnenkomt gaan alle Amerikanen staan en schreeuwen ze zoals we ze niet anders kennen keihard de naam van de Zweed. Gekke mensen die Amerikanen. Een normaal gesprek is ook bijna onmogelijk, want om de twee zinnen begint het publiek alweer te joelen. We denken dat Zlatan wel zijn plekkie heeft gevonden.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Zlatan Ibrahimović steelt de show bij Jimmy Kimmel
Sluiten