Geniale voorbeschouwing op Ajax tegen Real Madrid van Makkelijk Scoren

redactie 12 Feb 2019 Entertainment

Morgen is het zover: Ajax tegen Real Madrid. Een goed excuus om weer eens op de bank neer te dalen en een flesje bier aan de mond te zetten. Of een goed excuus om doordeweeks een kroegje op te zoeken. De Amsterdammers hopen het wonder dat zich afspeelde ergens in de jaren negentig nog eens te halen. Op zich niet verkeerd. Dat zijn toch weer een paar extra doordeweekse voetbalavonden. Als we de voorbeschouwing van ‘Makkelijk Scoren’ moeten geloven, dan bestaat er toch echt een kans dat Ajax daadwerkelijk een ronde verder komt.

Heel serieus moet je deze gasten niet nemen en gelukkig is dat ook niet de bedoeling. Maar hun visie op de wedstrijd levert wel een geniaal filmpje op. Wat ons betreft mogen ze ook de Eredivisiezondagen op Fox gaan invullen. Simpelweg hilarisch.

Ajax  – Real Madrid

De statistieken zien er niet heel erg veelbelovend uit voor het team uit Amsterdam. De laatste keer dat de rood-witten van de koninklijke wisten te winnen was in 1995. Een aardig tijdje terug dus. Maar laat dat nou net het jaar zijn dat Ajax de toernooiwinst op zijn naam mocht schrijven. Dus als ze weten te winnen, dan kan het wellicht nog een hele mooie Europese campagne worden. Maar dan moet er wel uit een ander vaatje getapt gaan worden dan tegen Heerenveen, Feyenoord en Heracles.

Reageer op artikel:
Geniale voorbeschouwing op Ajax tegen Real Madrid van Makkelijk Scoren
Sluiten