Detroit kan wel eens een van de betere films van 2017 worden

Redactie 28 Sep 2017 Entertainment

In de film Detroit zien we John Boyega, Will Poulter, Anthony Mackie en Hannah Murray middenin de rassenrellen die in 1967 uitbraken in de Amerikaanse stad Detroit. De film draait vanaf 28 september in de bioscoop.

De stad is veranderd in een oorlogsgebied en daar komen Carl (Jason Mitchell) en zijn vrienden ook snel achter. Hij vuurt namelijk een luchtpistool af in een bijgebouw van The Algiers Motel, maar agenten gaan meteen uit van het ergste. Daarom rukt de politie massaal uit om het pand van de Afro-Amerikaanse bewakingsagent Melvin Dismukes (John Boyega) te onderzoeken. Na verloop van tijd loopt dit allemaal uit de hand en dat levert één grote zooi op.

Kathryn Bigelow regiseert dit meeslepende drama. Je kun haar onder andere kennen van Zero Dark Thirty en The Hurt Locker.

Kaartjes winnen?
Om het allemaal nog wat mooier te maken geven we kaartjes weg voor deze topfilm in spe. 5×2 om precies te zijn. Tag in de comments op Facebook de vriend(in) met wie je deze film wilt zien, drop nog een leuke emoticonreeks in de bus en wie weet zit jij straks met een doos popcorn lekker in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Detroit kan wel eens een van de betere films van 2017 worden
Sluiten