Theo Maassen: Van Kwaad Tot Erger staat nu op Netflix

Redactie 2 okt 2017 Entertainment

Heb je nodig behoefte aan het trainen van je lachspieren? Dan komt Netflix vanaf vandaag met het perfecte middel. De cabaretshow Van Kwaad Tot Erger van Theo Maassen is vanaf vandaag te zien bij Netflix. Wij lagen zo dubbel als menig voorgevel  tijdens de Oktoberfest. Fucking goed.

Theo Maassen is niet vies van lekker veel bijvoeglijke naamwoorden en onnavolgbare vergelijkingen waar wiskundeleraren niet aan kunnen tippen. Alles lekker over de top dus, in de bekende keiharde stijl van Theo. Niet alleen wij kunnen de show van de Eindhovenaar zeer waarderen, de Nederlandse kranten strooien er op los met sterren en complimenten.

Zo laat de Volkskrant weten dat er geen maat staat op Theo: “Van de indrukwekkende eerste minuten tot de oplopende krankzinnigheid in een melige conference blijkt: aan Theo Maassen valt niet te tippen.” De cabaretier die zelf nog complimenten te kort kwam voor opkomend caberatiertalent Patrick Laureij, kan zelf de lachspieren in de zaal maar al te goed in beweging krijgen met zijn hilarische en haarscherpe pleidooien.

Kijk hier wat er nog meer nieuw te zien is vanaf deze maand op Netflix

Haha om naar de grond te duiken van het lachen! Heb je zelf nog geen Netflix account dan hebben we voor jou nog een fragment klaargezet.

 

Reageer op artikel:
Theo Maassen: Van Kwaad Tot Erger staat nu op Netflix
Sluiten