Vangen! Komt een keiharde tv-tip op je af. Vanavond komt Dekking Hoog, de cabaretshow van Patrick Laureij op tv. Als je echt stuk wil gaan van het lachen, dan geven we je bij deze bindend advies om te gaan kijken.

Patrick is een geniale gast. Een geboren verhalenverteller met briljante grappen waarbij alles met een heerlijk Rotterdams accent van z’n tong af rolt. Ja toch!

Patrick Laureij is in onze ogen het grootste opkomende cabaretiertalent van ons land. Wij zijn niet de enige die dat vinden. Hij is ook genomineerd voor Neerlands Hoop, de kleinkunstprijs voor de meest veelbelovende cabaretier. Die moet ‘ie winnen, kan niet anders. Ook Theo Maassen is fan: “Patrick Laureij is een extreme combinatie van gevoeligheid en stoerheid in één persoon.” Niet de eerste de beste om zo’n compliment van te krijgen.

Dat Theo Patrick Laureij echt tof vindt, blijkt wel uit het feit dat Pat in het voorprogramma van Theo stond. Minder voor de hand liggend, ook voor Anouk mocht hij opdraven, in een tot drie keer toe uitverkochte Ziggo Dome. Yep, Patrick gaat hard.

Vanavond is Dekking Hoog om 22:30 tot 23:25 uur te zien op NPO3. Gaat dat zien! Wij mochten alvast exclusief een van de grappigste stukjes delen uit zijn voorstelling. Maak je lachspieren klaar voor een roflcopter verhaal over een bioscoopdate met een van z’n eerste vriendinnetjes, hier is Muffins:

Haha, ja die is mooi hè? Als je niet kan wachten tot vanavond hebben we hier nog het fragment ‘School’ voor je klaarstaan:

Liever alleen maar luisteren? Dekking Hoog staan in z’n geheel op Spotify.

Meer leuke content? Like ons op Facebook