De leukste vrouwen van Oktoberfest

Redactie 27 Sep 2017 Girls

Oktoberfest is waarschijnlijk het ultieme mannenevenement bij uitstek. In joekels van bierstubes liters goudgele rakkers wegtikken, mee blèren met Duitse schlagermuziek, broodjes brätwurst en pretzels naar binnen werken én, zeker niet in de laatste plaats, vrouwen die hun borsten in de mooist denkbare pakjes hijsen.

Alsof de borsten naar een kerstgala gaan, zo mooi worden ze ingepakt en tentoongesteld aan de wereld in die bekende veel te vrolijke Tiroler jurkjes. Een groter plezier ga je onze ogen niet doen. Wij betitelen Oktoberfest fan ook als het mooiste volksfeest ter wereld.

Niet alleen het mooiste, ook het grootste. In totaal zijn er dit jaar al 3,5 miljoen mensen op het briljante bierfeest afgekomen die 3,4 miljoen liter bier hebben opgedronken. Dat betekent nu al een bezoekersrecord. Als je bedenkt dat het feest nog doorgaat tot 3 oktober, dan snap je wel dat het bezoekersaantal verpulverd gaat worden. Jij snapt ook, dat tussen die miljoenen mensen heel veel leuke rondborstige Oktoberfestvrouwen rondhuppelen. Om jou toch nog een beetje mee te laten genieten, hebben we de leukste voor je opgezocht. Trek twee blikken halve liters open en zet een klapper van Dennie Christian op, dit wordt smullen.

Foto’s: Instagram

Dailybase.nlInstagram

Reageer op artikel:
De leukste vrouwen van Oktoberfest
Sluiten