Dit is het interessantste dat in oktober op Netflix verschijnt

Redactie 26 Sep 2017 Entertainment

De herfst in aantocht en dat betekent dat we onze vrije tijd het liefst met een zak chips op de bank of in bed doorbrengen. Gelukkig hoeven we ons niet te vervelen, want Netflix komt met een lekker vers aanbod voor de maand oktober, dat ervoor zorgt dat de enige inspanning die je nog hoeft te leveren, de wandeling naar je koelkast en de wc is.

In de video onderaan kun je een voor een zien welke nieuwe waanzinnige films en series er in oktober allemaal op Netflix verschijnen. Wij hebben speciaal voor jou daaruit nog een selectie gemaakt van films en series die je absoluut moet zien. Kijkvoer van de hoogste plank!

Suburra
De gruwelijke maffia-serie, waarin een dodelijk gevecht ontstaat tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan, waar we eerder al een trailer van hebben kunnen zien. Wat ons betreft de absolute nummer 1 om te zien! Vanaf 6 oktober beschikbaar.

Designated Survivor
Het tweede seizoen van de waanzinnig Netflix Original serie met Kiefer Sutherland, die verder gaat met zijn barre tocht als president van Amerika tegen corruptie in de hoogste rangen van de regering. Elke week een nieuwe aflevering vanaf 5 oktober beschikbaar.

The Hateful Eight
Quentin Tarantino’s laatste meesterwerk met Samuel L. Jackson. In de Amerikaanse westernfilm gaan twee premiejager op zoek zijn naar een schuilplaat voor de sneeuwstorm. Blijkt deze herberg met acht andere personen nu wel de juiste plek om veilig te schuilen? Vanaf 13 oktober beschikbaar.

Theo Maassen: Van Kwaad Tot Erger
Netflix bewijst ook koploper te zijn op het gebied van comedy. Zo hebben ze de briljante laatste show van (een van) de beste grappenmaker(s) van Nederland gehosseld. Dit wordt roflcopteren! Vanaf 2 oktober beschikbaar.

Mindhunter
In de nieuwe Netflix Original serie ontwikkelt een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken. Potentiele crime verslaving dus! Vanaf 13 oktober beschikbaar.

1922
Een Netflix Original film waarin een boer op papier toe geeft dat hij zijn vrouw heeft vermoord, maar haar dood is pas het begin van een griezelig verhaal. Ook deze film komt weer voort uit de gruwelen van Stephen King. Vanaf 20 oktober beschikbaar.

The Day I met El Chapo
Seizoen 1 van de Netlix Original documentaire serie over hoe Mexicaans actrise Kate del Castillo het onvertelde verhaal onthult over haar ontmoeting met El Chapo Guzmán, ’s werelds meest gezochte drugs lord. Vanaf 20 oktober beschikbaar.

10 Cloverfield Lane
In de Amerikaanse thriller uit 2016 is een onrechtstreek vervolg op Cloverfield, de Amerikaanse film uit 2008. Deze thriller zit tot de nok toe gevuld met de meest gruwelijke actie. Dus zonder iets te verklappen moet je deze absoluut zien. Vanaf 27 oktober beschikbaar.

Stranger Things 2
Vanaf 27 oktober is het tweede seizoen van Stranger Things te zien op Netflix, omdat het zich afspeelt in het jaar 1984 heeft de plezierige streamingsdienst voor een aantal geweldige dingen uit dat jaar voor jou in de spotlight gezet. Hieronder de selectie:

Ciske de Rat
“Krijg toch allemaal de kelere…”. Iedereen leefde in 1984 mee met alle zorgelijke toestanden waar het kleine Amsterdamse straatschoffie zich in de filmklassieker ‘Ciske de Rat’ verkeerde. (Nu beschikbaar)

1984
In de cultklassieker ‘1984’, gebaseerd op het beroemde boek van George Orwell uit 1949, werd een grimmig beeld geschetst van een totalitair bewind dat in 1984 de levens van mensen zou indoctrineren en beheersen. (Nu beschikbaar)

Michael Jackson’s This is it
Michael Jackson bracht in 1984 een absoluut hoogtepunt in de muziekgeschiedenis uit, namelijk het album Thriller, met hits als Beat It en The Girl is Mine. In de documentaire, over de laatste tour van de ‘King of pop’, komen al populaire nummers voorbij. (Nu beschikbaar)

The Terminator
Arnold Schwarzenegger met “I’ll be back” heeft weinig introductie nodig als een van de meest iconische film uitspraken ooit. (Nu beschikbaar)

Jobs
In 1984 werd de allereerste Apple computer geïntroduceerd. In deze film zie je hoe Steve Jobs daarmee zijn stempel voor eeuwig op de tech branche heeft gedrukt.

Scarlett Johansson
In dit jaar werd de heerlijke actrice geboren. We kunnen in twee ‘Captain America’ films,’Don Jon’ en ‘Hail Caesar’ van haar genieten.

Reageer op artikel:
Dit is het interessantste dat in oktober op Netflix verschijnt
Sluiten