Supreme x Fox Racing collab, waar motorcross en streetwear samenkomen

De nieuwste modehype dit najaar draait allemaal om het uiten van een serieus leipe motorcrosstijl. Twee iconische merken, Supreme en Fox Racing komen samen om een collectie te creëren die furore maakt in de modewereld. Als je van streetwear en motorcross geïnspireerde looks houdt, is deze collab zeker iets voor jou.

Supreme, bekend om zijn street-smart-stijl, heeft de krachten gebundeld met Fox Racing, een krachtpatser in de motorcross- en actiesportindustrie. Deze onverwachte combinatie brengt het beste van de urban culture en het cross-erfgoed samen.

Wat te verwachten

Wat kun je verwachten van deze herfstcollectie 2023? Zoals je misschien al vermoedde, komen motorcrosskleding en straatmode samen. Van complete crossoutjes in de kleuren blauw, geel en zwart tot crossbrillen. De collectie is een mix van stoere motorcross-esthetiek met de kenmerkende touch van Supreme.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Supreme (@supremenewyork)

Opvallende graphics

Een opvallend kenmerk van deze collectie zijn de graphics. Je vindt de kenmerkende logo’s en op motorcross geïnspireerde prints van Fox Racing, naadloos versmolten met het iconische rode boxlogo van het welbekende bedrijf uit Ney York. Het is een huwelijk tussen stijl en sport dat moeilijk te weerstaan is.

Functionaliteit meets mode

Een van de coolste dingen aan deze samenwerking is hoe ze erin zijn geslaagd de functionaliteit van sportkleding te behouden en deze tegelijkertijd modieus te maken. Verwacht duurzame materialen, versterkte stiksels en slimme ontwerpelementen die verwijzen naar de racewereld.

Accessoires in overvloed

De Supreme x Fox Racing Collection biedt een scala aan accessoires, waaronder helmen, handschoenen en motorbrillen. Of je nu op straat rijdt of op het circuit, je hebt de uitrusting die bij je stijl past.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Supreme Leaks News | SLN (@supreme_leaks_news)

Hoe je de look kunt rocken

Nu de brandende vraag, hoe kun je deze stijl rocken? Nou, ja het draait allemaal om mixen en matchen mannen. Combineer een Fox Racing-jack met je favo Supreme-T-shirt en een stoere denim voor een dikke look. Vergeet de accessoires niet, een helm is een statement op zich.

Geef je stijlgame dit najaar een boost met deze epische samenwerking. We zien je binnenkort op de weg in je Supreme x Fox Racing-uitrusting. De drop is nu online.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Supreme (@supremenewyork)

Reageer op artikel:
Supreme x Fox Racing collab, waar motorcross en streetwear samenkomen
Sluiten