Dit zijn de 5 beste manieren om de FHM500 te scoren

redactie 10 Jun 2019 Girls

Zo jongen, jij hebt de FHM500 nog niet in huis gehaald? De bijbel voor de mooiste vrouwen in Nederland? De lijst der lijsten? De Quote500 maar dan wél interessant? Waar wacht je dan nog op!? Het blad kan niet ontbreken in elk zichzelf respecterend studentenhuis, het is het ideale cadeautje voor die ouwe van je met vadersdag in aantocht en elke tandarts die dit artikel leest moet het magazine in zijn wachtruimte hebben liggen. Speciaal voor jullie hebben we dan ook de 5 beste manieren om de FHM500 te vergaren voor je op een rijtje gezet. 

Met meerdere interviews zoals met onder anderen Maxim Hartman, geinige tekstjes, prachtige shoots en natuurlijk heel vrouwen moet iedere man die naslagwerk natuurlijk in de boekenkast hebben staan. Hoe koop je het blad dan vraag je je af? Dat gaat door het via Wehkamp.nl aanschaffen van een Tabac-product naar keuze waarna je het blad ter waarde van €10,95 gratis cadeau krijgt.

1. Tabac Original scheercrème -€5,09

De goedkoopste manier is door het aanschaffen van de Tabac Original scheercrème. Voor slechts 5 eurootjes en 9 cent heb jij dan een luxe scheercrème in huis en daarnaast de FHM500. Met een winkelwaarde van €10,95 maak je dus gewoon winst! Dit product is hier te koop.

2. Tabac Original baard- en scheerolie – €6.99

Geen behoefte aan scheercrème omdat je een woeste baard rockt? Geen probleem pik! Dan haal je toch gewoon deze baard- en scheerolie in huis. Lees je die FHM500 lekker met een glanzend baardje. Dit product is hier te koop.

3. Tabac Original Natural Spray eau de toilette – €8.99

Hoop je stiekem op een date met een van de bloedmooie dames uit de FHM500? Dan moet je natuurlijk wel naar bloemetjes ruiken en dat doe je met deze eau de toilette. Bovendien in een handzaam formaat zodat het gewoon in je handbagage kan in het vliegtuig. Dit product is hier te koop.

4. Tabac Original bad- en douchegel – €10.49

Ben jij het type man die slechts één fles shampoo in huis heeft staan? Dat kan beter hoor. Verras je vrouwelijke visite anders met deze luxueuze bad- en douchegel neer te zetten. Laat je toch maar mooi zien dat je een man bent die persoonlijke hygiene hoog in het vaandel heeft staan. Dit product is hier te koop.

5. Tabac Original after shave lotion – €25

Het meest prijzige product waarbij je een gratis FHM500 krijgt. Voor dat geld heb je wel een flinke fles after shave lotion waarmee je een hele poos vooruit kan. Dit product is hier te koop.

Na deze 5 beste manieren nog steeds niet overtuigd? Dan zit er nog één ding op en dat is een van de bloedmooie spetters uit het blad voor je op een rijtje zetten. Besef even wat je mist:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nochtli Peralta Alvarez ???? (@nochtlii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ꓥYDEN (@thisisayden) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shayna Caresse Senior (@shaynasenior) on

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 beste manieren om de FHM500 te scoren
Sluiten