Jutta Leerdam heeft de Mooiste Billen van Nederland!

Jutta Leerdam werd al verkozen tot Mooiste Sportvrouw van ons land, maar nu heeft ze ook nog eens de prijs voor de Mooiste Billen van Nederland in de wacht gesleept. Met liefst 60% van de stemmen vermorzelde ze de concurrentie. In totaal werden er meer dan 15.000 stemmen uitgebracht.

 Jutta is daarmee de opvolgster van Suzanne Schulting, die vorig jaar met de prijs aan de haal ging. De andere genomineerden waren Irene Schouten, Lindsey van der Hoeven, Gaby Blaaser en Malou van der Tas. We belden Jutta even op om te vragen wat ze van haar nieuwe prijs vindt.

Gefeliciteerd Jutta! Je bent niet alleen de Mooiste Sportvrouw van Nederland, maar je beschikt nu ook nog eens over de mooiste billen van Nederland. Hoe vind je die?
Haha, dankjewel! Ja dit vind ik wel heel leuk. Ik werk heel hard voor mijn lichaam. Ik ben trots op mijn lichaam, dus ik vind het een eer dat ik ook deze titel in ontvangst mag nemen want er zijn zoveel mooie vrouwen met mooie billen. Ik vind heel veel vrouwen mooi in verschillende vormen en maten. Zolang je je maar lekker voelt in je eigen lijf dan straal je dat vanzelf uit naar de buitenwereld. Wees trots op wat je hebt en vergelijk je vooral niet met anderen, want niemand is perfect.

Jutta Leerdam mooiste billen van Nederland

 

We hebben wel een idee, maar wat is je geheim?
Door te schaatsen krijg je hele goeie billen en benen. Mijn geheim is heel diep en vol in de hoeken zitten. Verder natuurlijk veel squaten, krachttraining en vooral heel veel schaatsen. Het moet ook een beetje bij je lichaam passen. Ik heb er sneller aanleg voor een partij goede billen, dus ik heb het ook wel aan mijn ouders te danken.

Welke oefening zou je willen tippen aan alle vrouwen die ook van die mooie billen zouden willen hebben?
Dan denk ik toch de hip thrust, dat is een hele goede oefening voor je billen. Ik doe die overigens niet heel vaak. Het is niet zo dat ik elke dag aan krachttraining doe. In de zomer train ik twee keer per week mijn benen en in de winter een keer per week, dus dat valt wel mee. Mijn max gewicht squaten? Dat was 145 kilo, al denk ik nog wel meer zou kunnen halen. Ik zou meiden toch vooral willen aanraden om te gaan schaatsen. Dan train je continu die bilspier, daar gaan ze wel van groeien.

Welke vrouwelijke bilpartij kijk jij met bewondering naar?
Die van Sommer Ray. Voor zover ik weet zijn ze natuurlijk, ze werkt er hard voor en ze is trots op haar lichaam.

Dan schakelen we nu over naar de fabelachtige behind the scenes video van onze fotoshoot met Jutta Leerdam. Die shoot kun je uiteraard checken in de FHM500, die nu verkrijgbaar is. Je krijgt het magazine gratis bij aankoop van een TABAC-product. Bestel het blad nu via Wehkamp.nl.

Reageer op artikel:
Jutta Leerdam heeft de Mooiste Billen van Nederland!
Sluiten