Check Penoza: The Final Chapter nu op Netflix

Vorige maand werden de echte Penoza-fans al laaiend enthousiast toen The Final Chapter op Pathé Thuis verscheen. Nu kan iedereen die het nou nog steeds niet heeft gezien, het op Netflix checken. Vanaf vandaag staat de film erop. Vliegensvlug naar de supermarkt rennen voor een zak popcorn, vanavond wordt een filmavondje.

Carmen van Walraven is terug. De beruchte drugskoningin hield zich schuil in Canada. Ze probeerde zo anoniem mogelijk te zijn maar dat kwam tot een eind. Haar collega werd op een avond lastig gevallen. Uit zelfverdediging eindigt de dader dood. Daar gaat d’r anonimiteit. Natuurlijk wordt ze hierdoor opgepakt en al gauw werd duidelijk wie deze mevrouw is, De Zwarte Weduwe. 

Openstaande rekeningen

Ze wordt uitgeleverd aan Nederland. D’r kinderen zijn in totale shock. Zelf zij wisten niet dat hun moeder nog leefde. Daarnaast zijn er nog een aantal duistere figuren uit de Nederlandse onderwereld die nog wat rekeningen hebben openstaan bij van Walraven. Oftewel, deze film brengt een heleboel spanning met zich mee. Dit is tevens de afsluiter van het hele Penoza gebeuren. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan staat je dat eerst te wachten.

Beste serie

Als Carmen haar familie wil redden, dan zal ze definitief moeten afrekenen met haar verleden. Onder leiding van regisseur Diederik van Rooijen is een zinderend laatste hoofdstuk afgeleverd van een van de beste series die Nederland ooit heeft gekend. Dit wil je zien! En ja, ook voor de tweede keer. Penoza: The Final Chapter staat nu op Netflix. Veel plezier.

Reageer op artikel:
Check Penoza: The Final Chapter nu op Netflix
Sluiten