1. Home
  2. Dit zijn de 5 mooiste scooters die wij wel willen hebben in onze garage

Dit zijn de 5 mooiste scooters die wij wel willen hebben in onze garage

27 sep , 14:00 Nieuws
gs 220923 vespa 7066
Scooters zijn vandaag de dag veel meer dan alleen een handig vervoermiddel. Een scooter is natuurlijk een heel handige manier om van A naar B te komen, maar het is ook een lifestyle item geworden. Of je nu van modern, klassiek, sportief of retro houdt, er is altijd wel een scooter die bij jou past. Dat hoeft tegenwoordig niet elektrisch te zijn of een schreeuwende tweetakt 70 cc beuker. 
Er zijn zo ontzettend veel geweldig mooie scooters om uit te kiezen, dat maakt het kiezen niet bepaald makkelijker. Hier zijn vijf scooters die zeker op je verlanglijstje horen te staan! En vergeet niet om je scooter verzekering af te sluiten: zo’n beauty moet beschermd worden.

Vespa GTS Super: Italiaanse droom op twee wielen

Een Vespa is een echte klassieker als we het over scooters hebben. Italiaanse looks en La Dolce Vita: dat is nu nog eens scooteren in stijl. De Vespa GTS Super is hier geen uitzondering op. Deze scooter combineert het klassieke Vespa-ontwerp met moderne technologie, wat zorgt voor een perfecte balans tussen stijl en prestaties. Wat betreft de technologische details heeft de GTS een krachtige motor: ideaal om snel en soepel door de stad te toeren. De Vespa GTS is een echte eyecatcher en een genot om op te rijden. Deze parel wil je absoluut in de garage hebben staan.

Yamaha NMAX 125: sportieve looks en power

De Vespa is een echte klassieker, deze Yamaha is juist supersportief en modern. Deze scooter is net zo snel als ‘ie comfortabel is. Ook ideaal om door de drukke steden te rijden, maar ook prima voor een rondje toeren op zaterdagmiddag met je vrienden. Deze stoere scooter is net zo goed een eyecatcher en wil je zeker in je garage hebben staan. Technisch gezien is deze scooter ook ontzettend comfortabel om mee te rijden. Sportief, mooi en praktisch? Let’s go!

Peugeot Django: retro vibes in een modern jasje

Een beetje nostalgie is altijd welkom en de Peugeot is precies dat. De Peugeot Django heeft een geweldig retro design met de technologie van vandaag de dag. Dit zorgt voor een superstijlvolle look en een geweldig comfortabele rit. Deze beauty verdient een plekje in de garage, dat is zeker. Deze scooter is verkrijgbaar in verschillende kleuren, je kunt ‘m helemaal naar eigen smaak aanpassen.

Honda PCX 125: zuinig en stijlvol

Betrouwbaar, zuinig en stijlvol: dat is de Honda PCX 125 in een notendop. Deze scooter is ideaal voor lange ritten, vooral in de drukke stad. Honda staat bekend om zijn betrouwbaarheid, en dat merk je ook meteen als je op deze scooter rijdt. Deze Honda is uitgerust met de nieuwste technische snufjes en heeft ook nog een geweldig design. Het maakt niet uit of je dagelijks gaat werken met je scooter of een rondje gaat toeren in het weekend: op deze scooter kun je rekenen.

Kymco Like 125: liefde op het eerste gezicht

De Kymco Like 125 doet zijn naam eer aan: je vindt hem leuk! Deze scooter is de perfecte combi tussen een retrolook en moderne prestaties. Deze scooter is perfect voor een rondje door de stad, maar heeft genoeg power om je dag in en dag uit van A naar B te brengen. Ook qua looks hoef je niets in te leveren met de Kymco Like: deze beauty is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verdient zeker een plekje in je garage.
kymco new like 125i cbs

Welke gaat het worden?

Retro of sportief, klassiek of modern: er is altijd een scooter die perfect past bij jou! Deze vijf scooters zijn stuk voor stuk geweldig en wat ze allemaal gemeen hebben: ze rijden heerlijk en zien er ook nog eens supermooi uit. Deze wil je absoluut in je garage hebben staan en zeker ook daarbuiten. Voor dagelijkse ritjes of voor een rondje toeren in het weekend: met deze scooters zit je altijd goed. En natuurlijk mag je niet vergeten om de WA-verzekering scooter af te sluiten. Dan kun je gaan genieten van je nieuwe scooter!
Delen met
Ook interessant