Het nieuwe stulpje van NBA-basketballer Lebron James heeft 11 badkamers

redactie 20 okt 2018 Entertainment

Lebron James heeft genoeg moneys op de bank staan, tenminste wij gaan er vanuit dat hij dit huis niet voor beukennootjes heeft gekocht. 23 miljoen dollar kostte deze villa in Los Angeles, maar dan heb je wel iets heel moois te pakken. We vragen ons af wat hij met al deze ruimte gaat doen. In ieder geval is het een mooi huisje om zijn dochtertje van 3, Zhuri te laten opgroeien

Dat Lebron James naar Los Angeles is verhuisd is niet zo gek.  Afgelopen zomer maakt de NBA’er de transfer van de Cleveland Cavaliers naar de L.A. Lakers, voor veel fans was dit een schok. Ook voor de lakers is het effe wennen. Alle ogen zijn op hem gericht, want het nieuwe seizoen is deze week begonnen. Nou maar hopen dat King James zijn reputatie hoog weet te houden.

Een paleis

Een nieuw paleisje in de buurt van je cluppie geeft de basketballer vast een hoop meer rust. Hoewel we ons afvragen waar je in godsnaam 11 badkamers voor nodig hebt. Verder zit er een lift in het huis, een sportschool, 8 slaapkamers, een kantoor en een bioscoop.

Feest

Wat ook vet is, is de enorme lap grond rondom de villa. Daar kun je een paar zieke feestjes houden zeg. Wij houden ons van harte aanbevolen in ieder geval. Moet hij wel effe een paar wedstrijden winnen.

 

Guys

Reageer op artikel:
Het nieuwe stulpje van NBA-basketballer Lebron James heeft 11 badkamers
Sluiten