Eerste beelden van NBA 2K19 zien er heel dik uit

Redactie 8 aug 2018 Entertainment

Wat FIFA (of voor sommigen PES) is voor de voetballiefhebbers, dat is NBA 2K voor de basketballiefhebbers. De vetste game in het genre. De eerste beelden van de aanstaande NBA 2K19 zijn hier en daarvan krijgen we spontaan zin om een weekendje gamen in te plannen.

NBA 2K19 wordt hoe dan ook een van de belangrijkste sportgames van dit jaar. Van de vorige editie vlogen er liefst 10 miljoen exemplaren over de toonbank. Natuurlijk is ‘ie dit jaar beter, realistischer en weer helemaal up to date.

Coverster van NBA 2K19

De coverster van dit jaar is de Griek Giannis Antetokounmpo van de Milwauckee Bucks. Superster LeBron James staat dit jaar op de cover van de special edition. Verder zien we spellers als Kevin Durant, Kyrie Irving en Kemba Walker voorbij komen. Oftewel: alle grote NBA-sterren zijn van de partij.

Verschijningsdatum

NBA2K19 verschijnt op 11 september op Xbox One, PS4, pc en Nintendo Switch. Mocht je de special edition met LeBron James aanschaffen, dan kun je al vier dagen eerder joystickvingeren. Trailer hieronder hyped je behoorlijk op.

Reageer op artikel:
Eerste beelden van NBA 2K19 zien er heel dik uit
Sluiten