Dit zegt je muzieksmaak in de slaapkamer over je seksleven

redactie 17 Jun 2019 Entertainment

Ga jij goed op Pony van Ginuwine in bed? Of is Sexual Healing van Marvin Gaye meer jouw ding? Welke song jou in de slaapkamer ook naar een climax brengt, het is misschien wel handig als je seksmuzieksmaak hetzelfde is als die van je bedpartner. Tickpick deed onderzoek naar de relatie tussen muziek en seks.

Het onderzoek bestond uit een enquête waarbij ruim duizend mensen antwoord gaven op vragen over welke muziek ze luisteren, hoe actief ze zijn in bed en wat ze daar uitspoken. Dit resulteerde in de meest bizarre resultaten! We hebben er een paar voor je op een rij gezet. Dit zegt de muzieksmaak over het seksleven van de liefhebber:

Hip-hop/rap

De mensen die lekker gaan op hiphop- en rapmuziek doen het graag op z’n doggy’s. Ook blijken zij het minst graag orale seks te geven aan hun partner #notnice

Volksmuziek

25% van de mensen die naar folk muziek luisteren in de slaapkamer hebben wel eens gehuild tijdens de seks. Maar waarom? Dat is nog de vraag.

Countrymuziek

Deze luisteraars zijn het vaakst tevreden met hun seksleven. De countryliefhebber is niet vies van een rollenspel, want deze wordt door hen het vaakst gedaan.

Heavy metal

Bij fans van deze muziek zijn de posities cowgirl en de reverse cowgirl het populairst. Het blijkt ook dat deze groep het vaakst een voorbehoedsmiddel gebruikt. Better safe than sorry.

De blue’s

Fans van deze muziek houden het het langst vol in bed met een gemiddelde van zo’n zestien minuten.

Jazz

Mensen die graag naar Jazz luisteren hebben het vaakst een voetenfetish.

Indie Rockers

Deze muziekfans rocken het vaakst met bondage in de slaapkamer.

Airpods

Komen jullie er samen niet uit welke lekkere plaat er op moet om jullie in de mood te brengen? Dan kan je altijd nog Airpods in doen.  Op de vraag of je wel eens je Airpods inhoudt tijdens een avontuurtje onder de lakens gaf 17% van de mensen ‘Ja’. Onze vraag: hoe dan?! Kreunt de dame in kwestie zo hard of hebben jullie totaal verschillende muzieksmaken? Als dat laatste zo is, dan lijkt dit geen goed voorteken. Uit het onderzoek bleek namelijk dat mensen met dezelfde voorkeur voor muziek vaker seks hebben en ook vaker tevreden zijn.

Beeld: Giphy
Reageer op artikel:
Dit zegt je muzieksmaak in de slaapkamer over je seksleven
Sluiten