Men’s Health papi’s trainen zich compleet droog in 12 weken

Redactie 22 Feb 2019 Entertainment

Zeg vrolijke sportschooljongen. Hoe gaat het met je spieren? Is die triceps al een beetje zichtbaar? En hoe vordert de sixpack? Mocht het je allemaal een beetje te lang duren dan hebben we hier wat inspiratie voor je, want de Men’s Health-redacteuren Martyn en Bart gingen de uitdaging aan om in 12 weken compleet droog te trainen.

Twaalf weken. Besef even dat de meeste mensen dit niet eens in een jaar of zelf hun leven lukt. Droog trainen is één van de moeilijkste onderdelen van fitness. Je hebt discipline, doorzettingsvermogen en heel wat kennis nodig, wil het je lukken. Het werd dan ook een zware strijd waarin honger, vermoeidheid en cravings de boventoon vierden.

Tijdens hun project kregen ze hulp van allerlei mensen die er verstand van hebben. Zo kregen ze een volledige medische keuring en werd er door hun coach een uitgebreid voedings- en trainingsschema opgesteld. Daarna was het 12 weken lang zweten, hongerklop en afzien, maar het resultaat is er dan ook wel naar. Indrukwekkend mannen! In de docu word je meegenomen door hun hele droogtraintraject. Trek een mueslireep of voedingssupplementje uit de verpakking en ga er even lekker voor zitten. Mocht je daarna nog niet genoeg hebben, dan is deze minidocu over een dag in het leven van The Dutch Giant ook zeker de moeite waard.

menshealth.com

Reageer op artikel:
Men’s Health papi’s trainen zich compleet droog in 12 weken
Sluiten