Zo ziet een dag van de Nederlandse 218 cm lange bodybuilder Olivier Richters eruit

redactie 7 dec 2018 Entertainment

Nederlanders zijn het langste volk op aarde. Dat feitje was al langer bekend. Toch steken sommige individuen zelfs daar nog met kop en schouders bovenuit. Letterlijk. Kijk maar eens naar de 218 centimeter lange Olivier Richters. ‘The Dutch Giant’, zoals ‘ie genoemd wordt, staat ook wel bekend als de grootste bodybuilder ter wereld.

6500 calorieën per dag

Een lijf zo groot als dat van Olivier heeft dan ook flink wat calorieën nodig om de dag door te komen. Helemaal als je ook nog eens zeven keer per week in de sportschool te vinden bent. Al die uren in de gym leveren hem wel een jaloersmakend lichaam op. De spierbundel weegt nu probeert met z’n zeven maaltijden per dag die zo’n 6500 calorieën bevatten op gewicht te blijven. Een gewicht van maar liefst 155 kilo.

View this post on Instagram

Having fun on stage promoting @qnt.india at @ihff_olympia_india Mumbai. With 2x🥇 Olympia Amateur winner @amandeep_singh_85 and Mr. Asia contender @tushargaikwad_fitness_model #bodybuilding #qntsportnutrition #thedutchgiant #fitness #ifhh_olympia

A post shared by Olivier Richters (@thedutchgiant) on

Als je zo immens groot bent dan levert dat natuurlijk bekijks op. Olivier wordt dan ook constant nagekeken op straat en iedereen wil maar al te graag met hem op de foto. Als ze het durven te vragen tenminste. Zijn grootte brengt natuurlijk ook voordelen met zich mee. In Hollywood hebben ze namelijk geregeld iemand nodig met Hulk-achtige proporties. Men’s Health volgde ’s werelds grootste bodybuilder in een korte documentaire die ze met hem maakten.

Men's Health

Reageer op artikel:
Zo ziet een dag van de Nederlandse 218 cm lange bodybuilder Olivier Richters eruit
Sluiten