Helemaal stuk om Martin van Waardenberg als voetbalvader

Redactie 27 Sep 2017 Entertainment

Gisteravond zat Martin van Waardenberg aan tafel bij Veronica om commentaar te geven op de wedstrijd tussen Napoli en Feyenoord. Nou kun je discussiëren over het feit dat er een BN’er naast een analyticus wordt geplaatst. Sander Lantinga versus Louis van Gaal (vanavond te zien bij Ziggo tussen PSG-Bayern) is nogal een verschil, maar de ras-Rotterdammer Waardenberg vinden we altijd genieten.

Als je hem bij een potje van Feyenoord uitnodigt dan slaat het ook nog wel ergens op, want Rotterdamser dan Waardenberg ga je ze niet krijgen. Valt er bovendien nog iets te lachen bij een Champions League wedstrijd van Feyenoord. Martin was al geniaal in het theater in samenwerking met Wilfried de Jong als Waardenberg & De Jong en we kennen hem van zijn rol in de mooie film Marathon, maar er is een specifieke video waarbij we altijd aan moeten denken als we zijn kop zien.

Da’s die sketch waarin hij als voetbalvader langs de kant staat bij een wedstrijd van zijn zoontje. Met halve liter in de hand, loopt het supporten van de F-jes wedstrijd een beetje uit de hand. Haha, kolere, wat is dat toch briljant. Omdat ‘ie gisteravond weer eens op de buis te zien was, vinden we dat een mooie reden om dit legendarische stukje comedy weer eens van stal te halen. “Paardenmongool!”

Meer Rotterdamse humor? Moet je bij Patrick Laureij zijn!

Reageer op artikel:
Helemaal stuk om Martin van Waardenberg als voetbalvader
Sluiten