Sander Lantinga maakt ‘excuses’ aan voetbalminnend Nederland

Redactie 13 Sep 2017 Entertainment

Afgelopen dinsdag was Sander Lantinga, je weet wel, van de Coen en Sander Show, te gast bij de Champions League-uitzending op Veronica. Dit viel niet bij iedereen in goede aarde, vandaar dat de dj zijn excuses aan biedt in De Coen en Sander Show op de ophef die er over zijn tv-verschijning was ontstaan. Heerlijk stukje sarcasme. 

Voordat de wederhelft van Coen Swijnenberg, in de uitzending plaats nam, gaven de heren van Voetbal Inside een dag eerder daar al hun ongezouten mening over. Johan Derksen vond het een minachting van het voetbalpubliek. En dan moet je nog beginnen. Na het optreden van onze vriend uit de bekende radioshow, was de kritiek er niet malser op geworden. Verschillende media vonden het optreden van Sander als voetbalanalist “totaal mislukt”. Veronica reageerde eerder al dat de radio-dj niet vergeleken mag worden met een voetbalanalist, maar dat hij daar als een gewone voetbalfan zat.

Lantinga voelde zich zo schuldig, dat hij het wel even zo netjes vond om zichzelf te verontschuldigen tegenover al die gedupeerde voetbalkijkers. “Ik heb iets gedaan wat natuurlijk schandalig is. Wie denk ik wel niet dat ik ben? Het spijt me ook heel erg als ik mensen in diskrediet heb gebracht en het hele land misschien te kakken heb gezet. Ik heb namelijk als liefhebber van voetbal aangeschoven bij een voetbalprogramma. Ik ben een landverrader en het is goed dat dat gezegd wordt”.

De video waarin Sander zijn welgemeende excuses aanbiedt aan het Nederlandse voetbalpubliek check je hieronder. Overigens is het niet voor het eerst dat er kritiek is op Veronica. Kun jij je die comedian nog herinneren van vorig jaar?

Credits: Radio 538 – De Coen en Sander Show

Nu.nl

Reageer op artikel:
Sander Lantinga maakt ‘excuses’ aan voetbalminnend Nederland
Sluiten