Het nieuwe Ducati Panigale project van Joseph Klibansky is waanzinnig

nov 15 2023, 11:17 Machines
401596458 674938268038151 485898883572060103 n
Zijn we weer ready voor een gezonde dosis tweewielergekte? Zet je schrap, want de nieuwste samenwerking tussen Ducati en Joseph Klibansky is onthuld. Zoals we van eerdere samenwerkingen gewend zijn: gegarandeerd spektakel. Meer dan een jaar is er enorm hard aan dit project gewerkt en het resultaat mag er zijn. Klibansky heeft zijn creativiteit er weer flink op losgelaten.
Voor deze unieke Art Bike heeft Klibansky besloten om echt 'over the top' te gaan. Joseph, die zolang hij zich kan herinneren al het petrolhead is, heeft de volledige body van de motorfiets in carbonvezel gehuld, inclusief de velgen.
Daarnaast geeft de transparante kleurcoating de tweewieler een groene carbonlook. En, wat het dit project wederom extra gaaf maakt: hij heeft zijn kunstwerken over de hele fiets verspreid. Maak kennis met de 2023 Panigale V4s van Joseph Klibandsky.

Specs

We kunnen het heel lang hebben over allerlei specs, dat kan je hier lezen, maar de belangrijkste features zijn de carbon Rotobox-wielen, het Akrapovic High-race uitlaatsysteem, een open koppeling en spiegels die zo subtiel zijn dat je bijna vergeet dat ze er zijn. Oh ja, een deze tweewieler is voorzien van 220PK.

Art Basel Miami

Wil je dit kunstwerk al snel in levende lijve zien? De grote onthulling vindt plaats op 8 december op Art Basel Miami, te bewonderen bij de Ducati-stand. Ideaal om jezelf alvast onder te dompelen in een mix van kunst en snelheid.
Delen met
Ook interessant