De releasedatum van het derde seizoen van Lupin is ontrafeld

Als je van écht goede Netflix-series houdt, moet je nu effe opletten. We willen het namelijk even met je hebben over Lupin. De Franse serie over de gentleman burglar. Er komt namelijk een nieuw seizoen! Boeh, saai. Dat wisten we al lang. Ja, dat is waar. De teaser dropte Netflix al ff terug. Maar nu hebben we een datum. En om achter die datum te komen mocht het internet zelf even volledig Lupin gaan.

Wij zullen het je makkelijk maken en het gewoon vertellen. 5 oktober. Dan kun je weer zeven afleveringen lang (van waarschijnlijk zo’n vijftig minuten per stuk) genieten van de markante kop van Omar Sy.

Lupin S3

De aankondiging deed Netflix dus geheel in Lupin-stijl. De teaser was al bekend en toen mochten de kijkers zelf op zoek naar de datum. De cijfers daarvoor waren verstopt op Netflix. Al snel kwamen enthousiaste internetters met een aantal getallen aanzetten. Ze hadden een 3, 1, 0, 2, 5 en 0. Netflix verklapte al wel dat het seizoen in 2023 zou komen. …/…/23 konden we dus invullen.

En dus hielden we drie data over. 1 mei, 10 mei en 5 oktober. Hier komt het slechte nieuws: het werd die laatste. Shit… We moeten dus nog wel effe wachten.

Teaser

Uit de teaser bleek al wel dat Lupin niet op dezelfde voet doorgaat. Assane Diop (Omar Sy) zit nu ondergedoken en ziet zijn vrouw en kind niet meer. Iedere vader zal snappen hoe zwaar dat is. Ieder ander mens kan zich er een redelijke voorstelling van maken. En dus keert hij terug naar Parijs. Hij wil met het gezin vertrekken en ergens anders een nieuw leven opbouwen. Ondertussen twijfelt Frankrijk of Assane een held of een crimineel is.

Maar uiteindelijk blijft het toch Lupin, en een aantal dingen kun je niet veranderen. Creatieve ontsnappingen en bizarre vermommingen blijven een rode draad in de serie. En Omar Sy natuurlijk. Zo lang hij meedoet, kijken we. Van de eerste seconde tot het eind.

Reageer op artikel:
De releasedatum van het derde seizoen van Lupin is ontrafeld
Sluiten