FHM Shoots: De Meest Sexy Vrouw ter Wereld Natasha

dec 23 2019, 17:50 Girls
natasha mavrin fhm07 kopie
Het zat er al een beetje aan te komen, maar nu is het officieel: de Russische Natasha is de Meest Sexy Vrouw ter Wereld van 2019. Met overmacht liet ze concurrentie als Alexis Ren, Kate Upton en Gal Gadot achter zich. Wij spraken de 20-jarige Russische beauty over haar uitverkiezing als nummer 1 in de FHM 100 Sexiest Women-verkiezing, haar Instagram nickname en haar relatie met fotograaf Mavrin.
Gefeliciteerd Natasha! Je bent door het de Nederlanders Nederlandse volk gekozen als nummer 1 van FHM 100 Sexiest! Hoe vind je het om deze titel te winnen?
Ik ben super vereerd natuurlijk! De FHM 100 Sexiest-verkiezing is een begrip. Als ik die mag winnen, dat vind ik geweldig. Ik wil al mijn volgers en de mensen die op mij gestemd hebben van harte bedanken.
natasha mavrin fhm04 855x1024
Foto: Mavrin
Wat vind jij het mooiste aan jezelf?
Dat vind ik een moeilijke vraag om te beantwoorden. Mijn volgers mogen bepalen wat ze het mooiste aan mij vinden. Ik denk dat hun mening belangrijker is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben met hoe ik eruit zie.
Wie is volgens jou de meest sexy vrouw ter wereld?
Ik hou van supermodellen uit de jaren ‘90. Vrouwen als Cindy Crawford, Kate Moss, Naomi Campbell en Claudia Schiffer vind ik fantastisch. Zij waren (en zijn nog steeds) allemaal ontzettend sexy, elk op hun eigen manier.
Hoe komt het dat er dat er zoveel mooie vrouwen uit Rusland komen?
In elk land zijn er veel mooie meisjes, maar het klopt dat er onwijs veel knappe vrouwen te vinden zijn in Rusland. Kijk bijvoorbeeld naar mijn manager Irina Dreyt . Ze is prachtig!
natasha mavrin fhm15 849x1024
Natasha met fotograaf Mavrin.
Je werkt veel samen met de beroemde fotograaf Mavrin. Is hij degene die jou heeft ontdekt?
Ja, hij is geniaal. We hebben elkaar eigenlijk bij toeval ontmoet. Ik deed eerder af en toe fotoshoots, maar die zijn nooit op social media terecht gekomen. In een tijdsbestek van één jaar heeft hij me over de hele wereld populair gemaakt. Dankzij hem werd ik verliefd op muziek en ben ik begonnen aan mijn carrière als DJ. Mavrin en zijn hebben me gemaakt tot wie ik ben.
Wat maakt Mavrin zo'n goede fotograaf?
Hij is niet alleen een fotograaf, hij is vooral een producent. Hij heeft zijn eigen visie. Hij herkent de potentie in mensen en modellen wat aanslaat in de rest van de wereld. Ik had het geluk dat hij het in mij zag zitten en daar ben ik hem enorm dankbaar voor.
Waarom staat er eigenlijk ‘007’ in je Instagram handle?
Had ik al gezegd dat Mavrin een genie is? Het is een idee van hem. Het geeft iets sexy’s en mysterieus in mijn nickname. Daardoor willen mensen meer weten, en als mensen mij zien willen ze natuurlijk nog meer, haha.
Ben je een groot fan van James Bond?
Zeker! Vooral de films met Sean Connery.
natasha mavrin fhm01 913x1024
Foto: Mavrin
Is het je droom om ooit een Bond Girl te zijn?
Ik denk dat dit wel moeilijk gaat worden als de nieuwe Bond een vrouw wordt, haha. Maar het lijkt me absoluut te gek.
Wat is eigenlijk het verhaal achter je imposante tatoeage op je been?
Dit is eigenlijk niet zo’n heel spannend verhaal. De tatoeage heeft geen diepe betekenis en onthult geen geheimen. Misschien dat dit mijn rebelse karakter is.
Wat zijn je doelen voor de toekomst?
Dat is nog geheim! Maar ik ga natuurlijk verder met mijn carrière als DJ en model. Dat kunnen jullie natuurlijk allemaal in de gaten houden via mijn Instagramaccount.
Meer van Meest Sexy Vrouw ter Wereld Natasha of fotograaf Mavrin ? Volg ze allebei op Instagram.

Vluggertje met Natasha

Stad:Hongkong, Londen, Parijs, LA en New York. Eten:
Ik probeer graag verschillende gerechten uit verschillende landen, maar mijn favoriet is waarschijnlijk de Aziatische keuken.
Auto:Aston Martin, maakt me niet uit welk type Festival TomorrowLand, Burning Man, Coachella.
Film:Fight Club, Rick and Morty

Credits

Fotograaf: Mavrin – volg hem hier op Instagram Assistent fotograaf: Irina Dreyt - volg haar hier op Instagram
Model: Natasha – volg haar hier op Instagram

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant