FHM500 Shoots: Mooiste Vrouw van Nederland Jessie Jazz Vuijk

dec 25 2019, 12:00 Girls
jessie jazz vuijk fhm14
Het is kerst, dus dan delen we cadeautjes uit. Na de shoot met Jutta Leerdam, is het nu tijd voor het hoofdgerecht in de vorm van de FHM500-shoot met de van nederland">vrouw van nederland">Mooiste Vrouw van Nederland. Ze werd in 2016 al eens verkozen tot Miss Nederland, maar met het winnen van de FHM500 2019 is het nu echt officieel: Jessie Jazz Vuijk is de Mooiste Vrouw van Nederland!
Van harte gefeliciteerd Jessie! Hoe voelt het om verkozen te worden tot Mooiste Vrouw van Nederland?
Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik alleen maar ‘wow’. Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Ik voel me vooral heel erg vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot mooiste vrouw. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen dan vind ik het heel bijzonder dat ik in dat rijtje sta.
Hoe heb je de shoot met Jasper Suyk ervaren?
Ik ben al jaren enorme fan van zijn werk. In mijn ogen is hij een van de beste fotografen van Nederland. Het team was leuk, de sfeer was ontspannen de locatie was heel tof. Het resultaat is echt te gek.
jessie jazz vuijk fhm10 1024x682
Foto: Jasper Suyk
Je hebt de dubbel binnen, want in 2016 werd je uitverkozen tot Miss Nederland en nu door FHM500 door mooiste vrouw van Nederland. Welke titel vind je leuker?
In het jaar dat ik Miss Nederland won was ik nog wel een meisje. Nu kan ik me een vrouw noemen. Het zijn twee verschillende titels, al gaan ze beide deels om uiterlijk. Dat vind ik wel grappig, want ik ben niet geobsedeerd door mijn uiterlijk. Het is echt niet zo dat ik er elke dag smashing
uitzie. Ik geloof in natuurlijke schoonheid en omarmen hoe je bent. Make-up maakt een vrouw ook heel mooi, maar ik kan meiden die zonder make-up zelfverzekerd naar buiten gaan juist heel erg waarderen. Uiteindelijk heeft niemand het echt nodig. Zonder make-up vind ik vrouwen net zo mooi.
Wat vind je het mooiste aan jezelf?
De afgelopen jaren heb ik veel aan mezelf gewerkt. Ik voel me zelfverzekerder dan ooit. Ik geloof er ook in dat je dat uitstraalt en er dus dit soort dingen op je afkomen. Qua uiterlijk heb ik wel geluk met mijn figuur. Het blijft altijd een fijn lijf, zonder dat ik daar heel hard voor hoef te werken. Ik val snel af, voor mij is het de truc om een beetje m’n curves te houden. Ik vind mezelf alleen maar mooier als ik iets meer body hebt.
Wat vind je van de schoonheid van de Nederlandse vrouw?
De Nederlandse vrouw is heel divers, dat vind ik leuk. Megaveel verschillende culturen onder ons hebben. Ik denk dat we er wel mogen wezen. Als ik door de stad loop en om me heen kijk dan zie ik heel veel mooie vrouwen.
Zou jij op vrouwen kunnen vallen?
Ik vind vrouwen prachtig, heel sensueel en sluit niet uit dat ik mij aangetrokken kan voelen tot vrouwen. Maar ik zie mezelf geen relatie hebben met een vrouw.
jessie jazz vuijk fhm04 683x1024
Foto: Jasper Suyk
Van Tel Aviv naar Mauritius, je vliegt de hele wereld over. Je leeft wel de leven he?
Ik realiseer me hoe dankbaar ik mag zijn voor de dingen die ik doe. Met mijn eerste bijbaantje ging ik met zo’n mobiele biertank op m’n rug alle festivals af. Het meisje van toen had nooit durven dromen dat ik een paar jaar later dit leven zou hebben. Ik ben ervan overtuigd dat zolang je stevig in je schoenen staat en er zelf in gelooft, je iedere droom kan verwezenlijken.
Op wat voor type mannen val je?
Ik heb niet echt een type. Mijn relaties zijn echt tegenpolen van elkaar, zowel qua uiterlijk als karakter. Wat ik het meest aantrekkelijk vind in een man is als hij zelfverzekerd is, zonder arrogant te zijn. Dat is een punt wat mijn ex-vriendjes met elkaar gemeen hebben.
Je bent inmiddels geen single meer, want piraat Kaj Gorgels heeft je gekaapt. Hoe is die liefde tussen jullie ontstaan?
Dat is wel grappig, want die is eigenlijk ontstaan op het FHM-feestje in 2017. Holly Brood is een gemeenschappelijke vriendin van ons. Ik wist via haar al wel van zijn bestaan af, maar op jullie feestje hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Toen hadden we allebei apart van elkaar meegedaan aan het programma Celebrity Stand-up
op Comedy Central. Daar raakten we over in gesprek. Het klikte en we groeiden uit tot hele goede vrienden met een beetje meer.
jessie jazz vuijk fhm11 1024x682
Foto: Jasper Suyk
Wanneer is de vonk echt overgeslagen?
We waren allebei heel content met het leven dat we hadden en de vrijheid die je als single hebt. Daardoor hebben we het eigenlijk anderhalf jaar heel rustig aan gedaan. Het werd steeds serieuzer en toen veranderde de dynamiek. Deze winter gingen we met een groep vrienden naar Kaapstad en toen zeiden we tegen elkaar: we matchen zo goed, er is nooit gedoe of moeilijkheden, het is eigenlijk krankzinnig dat wij niet bij elkaar zijn. Dus toen hebben we samen ervoor gekozen om ervoor te gaan. Achteraf ben ik alleen maar heel blij dat we de tijd hebben genomen om hier te komen. Nu staan we veel zekerder in onze relatie.
Wat is je grote droom voor de toekomst?
Ik wil een graag een groot platform bouwen waar ik zelf kan creëren en motiveren zodat ik met mijn verhaal andere mensen ook kan inspireren om hun dromen achterna te gaan. Ik vind presenteren heel erg leuk. Binnenkort verschijnt er een nieuw format op mijn YouTube-kanaal, waarin ik de diepte inga met verschillende gasten. Ik word zelf heel gelukkig als ik uit mijn comfortzone wordt gehaald. Of dat nou privé of op werkgebied is maakt niet uit, maar dan merk ik dat ik het beste uit mezelf kan halen.
**De fotoshoot + interview met Jessie Jazz Vuijk verscheen in het FHM500 magazine 2019 dat uitkwam in juni.

Vluggertje met Jessie Jazz

Film:Avatar. Ik ben nog altijd onder de indruk van hun magische wereld en liefdesverhaal. En iedere Nicolas Spark film, such a sucker for romance... Serie:
Grace and Franky is mijn lievelings op het moment. Buikpijn van het lachen!
Artiest:Joss Stone. Ik ben een beetje verliefd op haar. Zo’n stem en haar teksten schieten recht in je hart. Restaurant:
Di Bruno (op de Willemsparkweg in Amsterdam) is een van mijn favorieten. Bruno zelf is vaak ook aanwezig en hij maakt er nog meer een feestje van.
Stad:New York blijft een avontuur! Heerlijk struinen en zoveel plekjes waar je kunt shoppen of lekker kunt eten. Festival:
Milkshake. Alles kan en mag, niets is te gek! Je bent echt even een dag in een hele andere wereld.
Reis:Kaapstad. Roadtrips, safari, heerlijk eten, je kunt alle kanten op. Ik ben er de laatste drie jaar geweest, dus het voelt daar een beetje als thuiskomen.

De Top-5 Mooiste Vrouwen volgens Jessie Jazz Vuijk

1. Anna Nooshin- niet alleen een van mijn beste vriendinnen maar mijn god wat een heerlijke vrouw is het. Haar zwarte lokken en tintje zijn schitterend. 2. Doutzen Kroes
- een inkoppertje maar Doutzen heeft iets mysterieus en haar uitstraling is zacht en krachtig tegelijkertijd tijd.
3. Yolanthe Cabau van Kasbergen- ik vond haar jaren geleden al prachtig en deze vrouw blijft prachtig. Mooie lach en prachtig lichaam, die vriend van mij heeft geluk dat hij zo veel met haar mag werken, haha. 4. Chelsey Weimar
- zo mooi ook zonder make up! Echt een natural beauty.
5. Anouk- haar rebelse ‘I don’t give a fuck’ houding maakt haar alleen al zó sexy.

Behind the scenes video van Jessie Jazz

Credits

Styling: Claudia Engels Make-up: Bart Brom
Locatie: De Lodge – www.lodge.nl Tekst: Chris Riemens

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant