Filmen van de Game of Thrones prequel is begonnen maar release pas in 2021

redactie 20 Jun 2019 Entertainment

Laten we eerst maar even beginnen met het goede nieuws: men is begonnen met filmen aan de Game of Thrones prequel waar we het eerder ook al over hadden. Het slechte nieuws: het gaat nog twee jaar duren voordat we de serie gaan zien.

De titel van de prequel die net als de originele show gefilmd wordt in Noord-Ierland is nog niet bekend. Het is wél duidelijk dat Naomi Watts (bekend van King Kong) erin te zien zal zijn. Watts zal de rol spelen van een socialite die een duister geheim verbergt in de pilot van de prequel. Ook heeft George R.R. Martin een groot aandeel in het verhaal van de aankomende serie die door S.J Clarkson geregisseerd wordt. Het verhaal zal zich onder andere richten op de oorsprong van de White Walkers. Dit meldt de Belfast Telegraph.

‘Geen haast maken’

HBO-baas Casey Bloys gaf eerder tegen Deadline aan dat hij niet wil overdrijven met nieuwe content voor Game of Thrones. ‘We hebben zoveel verschillende shows die eraan komen dit jaar, volgend jaar en in 2021. Het is fantastisch dat we Game of Thrones bezitten, maar ik wil dat HBO niet alleen het huis is van allerlei prequels en sequels van Game of Thrones. We moeten heel voorzichtig zijn hoe we het aanpakken. Het laatste dat de fans willen is iets dat onder tijdsdruk is uitgebracht.’

Psst: lees ook dit artikel over een YouTuber die een alternatief einde voor het laatste seizoen van Game of Thrones heeft gemaakt.

Reageer op artikel:
Filmen van de Game of Thrones prequel is begonnen maar release pas in 2021
Sluiten