FHM500 Throwback: Social Media Queen

Influencers, het krioelt er inmiddels mee op Instagram en andere platformen. Toch zijn er die paar uitblinkers, die paar zeldzame diamanten tussen de bergen steen, die onze tijdlijn en dus onze dag een stukje mooier maken. Zij regeren in Influencerland en dragen de kroon als ware Social Media Queens.

Social Media Queen

Poah, wat zijn er toch een hoop mooie meiden te vinden op sociale media. We swipen, klikken en reageren ons suf. We bewonderen en begeren elke charmante chick die voorbij komt glijden via ons scherm, al adoreren we sommige net iets meer dan anderen. Sommige toppers spannen de absolute kroon en worden dan ook door ons gehuldigd als Social Media Queen. Sophie Milzink bijvoorbeeld. Of Yasmin Karssing. Twee bloedmooie dames die dit jaar weer op zoek zijn naar een opvolger. Who will be next? Stemmen doe je hiero.

Yasmin Karssing

Afgelopen jaar was het de prachtige Yasmin Karssing die er met de kroon en scepter vandoor ging. Met 170k volgers is dat ook wel zeer terecht. Het was bovendien haar eerste keer in onze lijst der lijsten, waarmee ze dus gelijk plekje numero 10 én de titel Social Media Queen te pakken had. Wat een binnenkomer. Ook dit jaar kun je weer op deze schoonheid stemmen, dus ga gerust je gang!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

Sophie Milzink

De voorganger van Yasmin is niemand minder dan Sophie Milzink, a.k.a. Tante Soof! De brunette ging voor ons met de heerlijke billen bloot en dat leverde een shoot van jewelste op. Inmiddels heeft Soof 450k volgers op haar insta, dus ook vandaag de dag staat ze nog fier aan de top van de voedselketen. Wij hadden ook niet anders verwacht. Soof doet ook dit jaar weer een gooi naar de titel, dus stem stem stem!

Reageer op artikel:
FHM500 Throwback: Social Media Queen
Sluiten