Fan wordt op podium gevraagd en speelt Glastonbury plat

Afgelopen weekend stond Glastonbury op het programma. Een droom werd werkelijkheid voor een fan, want hij werd bij zijn favoriete rapper op het podium geroepen om een nummer mee te rappen en hij nailde de shit als een fucking eindbaas.

Glastonbury is een van de absolute topfestivals in de wereld. Ook dit jaar stond er een dijk van een line-up met artiesten als The Killers, Janet Jackson, The Cure, Wu-Tang Clan en The Chemical Brothers. Een van de publieksfavorieten is de Engelse rapper Dave. Hij liet zien wat voor chille dude hij is, want hij pikte iemand uit het publiek om een nummertje mee te rappen.

PSG-shirtje

De keuze valt op Alex, niet in de laatste plaats omdat hij een Paris Saint Germain shirtje van Thiago Silva aanhad en de rapper onlangs een ode uitbracht aan de Braziliaanse verdediger. Dat nummer brengt hij normaal gesproken ten gehore in het bijzijn van AJ Tracey, maar die was er niet dus had ‘ie een vervanger nodig.

Dave probeert Alex gelijk op z’n gemak te stellen door te zeggen dat als hij vastloopt, hij alleen maar naar de rapper hoeft te kijken die ‘m uit de brand zal helpen. Maar dat is allemaal niet nodig. Alex killt de boel als een volleerd artiest. Sta je dan opeens een nummer van je favoriete rapper te rappen terwijl tienduizenden mensen voor je compleet uit hun naad gaan. Kippenvel jongens.

Thiago Silva wil Alex ontmoeten

De video is inmiddels een paar miljoen keer bekeken en uiteraard is ‘ie ook onder ogen gekomen van Thiago Silva zelf. Die postte op Twitter dat hij de Glastonbury legend wil ontmoeten. Hoe dat precies gaat plaatsvinden is nog niet bekend, maar wij vinden dat Alex volgend jaar wel een avondje sky box in het Parc des Princes heeft verdiend.

Reageer op artikel:
Fan wordt op podium gevraagd en speelt Glastonbury plat
Sluiten