Romain Gauthier onthult 5e titanium C-serie horloge met handgegraveerde wijzerplaat

nov 12 2023, 21:00 Entertainment
schermafbeelding 2023 11 08 om 151353
Horlogemerk Romain Gauthier heeft zojuist hun vijfde Titanium C-Series-uurwerk uitgebracht, en die is behoorlijk ziek. Romain Gauthier brengt altijd het topmodel als het gaat om vakmanschap en dit stuk is daarop geen uitzondering. De combinatie van de titanium wijzerplaat en het interne uurwerk is als een symfonie van techniek en kunst. Het is iets dat luxe en innovatie schreeuwt. Wij geven je alle details!
Wat dit horloge onderscheidt, is het feit dat het een interne, met de hand gegraveerde titanium wijzerplaat heeft. Als het op horloges aankomt is staat Romain Gauthier bekend om het verleggen van grenzen en deze nieuwste release is daarop geen uitzondering.
schermafbeelding 2023 11 08 om 151545
Foto: Romain Gauthier

Goede zet

Het gebruik van titanium is al een goede zet, omdat het een materiaal is dat zowel lichtgewicht als ongelooflijk duurzaam is. En natuurlijk heeft Romain Gauthier het naar een hoger niveau getild door de dial in eigen huis te vervaardigen en deze vervolgens met de hand te graveren.

Design

Laten we het nu hebben over het design. Bij het horlogemerk draait alles om aandacht voor detail en bij dit horloge is dat niet anders. De dial is voorzien van ingewikkelde gravures die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook het vakmanschap van het merk laten zien. Het is een echt bewijs van hun toewijding aan het maken van horloges.
schermafbeelding 2023 11 08 om 151426
Foto: Romain Gauthier
Maar er is meer. Het horloge wordt aangedreven door het eigen Caliber RG 3802-uurwerk, dat bekend staat om zijn precisie en betrouwbaarheid. Je krijgt dus niet alleen een prachtig uurwerk, je krijgt ook topprestaties.

Gespreksstarter

Deze nieuwe toevoeging aan de C-serie is een geweldig voorbeeld van Romain Gauthier’s innovatie en creativiteit in de wereld van de horlogerie. Het is dat soort horloge dat gesprekken op gang kan brengen en de aandacht kan trekken.
schermafbeelding 2023 11 08 om 151518
Foto: Romain Gauthier
Dus of je nu een doorgewinterde horlogeliefhebber bent, of iemand die vakmanschap waardeert, dit kunstwerk voor om je pols is zeker iets om te bekijken. Voor 43.261 dollar kan hij van jou zijn, wees snel want er zijn maar 38 exemplaren beschikbaar.
Delen met
Ook interessant