12 cadeaus die leuk zijn om te geven met de feestdagen

dec 01 2023, 12:00 Entertainment
xxx
Zie jij door de kerstbomen het bos niet meer? Wij snappen dat ook wel. Wat moet je in vredesnaam vragen, terwijl je waarschijnlijk de man bent die alles al heeft? Er zijn altijd dingen die je na de feestdagen weer een keertje te binnen schieten, maar om dat te voorkomen, hebben we een lijstje voor je opgesteld!
Vijf december, Kerst, tweehonderd gedichten en 37 cadeautjes onder de boom, het is nogal een opgave. Nadat jullie zo dolenthousiast reageerden op de cadeaugids voor vrouwlief , is het natuurlijk tijd voor een cadeaugids voor jezelf.

1. Aberfeldy

Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen is natuurlijk een goede fles whisky. Onze favoriet van het moment is Aberfeldy . Dit jaar vieren ze hun 125-jarig bestaan met een bijzondere 25 jaar oude Aberfeldy . Als alternatief kun je gaan voor een 12-jarige Aberfeldy . Allebei zijn ze een genot voor de smaakpapillen. Hier ga je de liefhebber blij mee maken!
schermafbeelding 2023 11 30 om 143603

2. Bowers & Wilkins

Deze koptelefoon slingerde toevallig nog op de redactie rond en is echt een top exemplaar! Bowers & Wilkins staan bekend om hun zieke geluidsinstallaties, maar dat je ze nu draadloos over je trommelvliezen heen kan schuiven is wel een winnetje. Dikke aanrader!

3. Abonnementje

Ook altijd chill? Een abonnement op jouw lievelings tijdschrift of krant, top cadeau om te vragen en je hebt er een jaar plezier van! Denk aan een magazine, een streamingsdienst of bioscoop.

4. Stronger

Nog een tip, sportkleding! Extra motivatie om naar de gym te gaan en het zit vaak gewoon lekker. Stronger heeft nu naast het vrouwenassortiment, eindelijk een mannenlijn gelanceerd, top voor de gym, maar ook voor op de bank.

5. TABAC

Sowieso een all-time favorite; een nieuwe deo, parfum of andere verzorging! Waar scoor je die beter dan bij onze vrienden van TABAC ?

6. Plaat(je)

Een ander vet cadeau is een platenspeler . Je hebt er vast nog wel een paar ouwe platen liggen en anders koop je ze zo voor een prikkie, lekker ouderwets van je muziek genieten en het is dé trend van 2024, geloof ons maar.

7. Literatuur

Een goed boek is altijd top! Hier verslinden we de boeken van Terry Hayes, maar ook het nieuwe boek van Berend van Doorn schijnt top te zijn. Een kookboek is trouwens ook altijd fijn!

8. Schoeisel

Nieuwe gympen zijn ook altijd een top cadeau, onze favorieten van het moment zijn nog altijd de HI-Tecs, maar ook een paar Nikes of Asics doen het goed.

9. Kunst

Klein kunstwerkje voor aan de muur? De naam zegt het eigenlijk al, maar Ravian Derriere weet daar wel raad mee, check even de site voor een dik en vooral origineel kunstwerk!

10. Wanten

Wanten! Met deze temperaturen vriezen je vingertoppen er natuurlijk direct vanaf. Wanten zijn altijd lekker en chill om het weer te trotseren.

11. UGG

Het blijft niet alleen bij koude handen natuurlijk, nu het weer ijskoud wordt, willen we natuurlijk ook warme voeten. Moet je misschien toch maar toegeven aan de UGG trend die al jaren door ons land heen wakkert. Goed nieuws, Palace lanceert vrijdag een dikke schoen samen met UGG.

12. Ring

Een nieuwe Ring deurbel is natuurlijk ook altijd goed! Geloof ons maar, je weet pas hoe chill hij is als je hem hebt!
Delen met
Ook interessant