Acht tot Nacht is perfecte party voor iedereen die ook de volgende dag nog wat waard wil zijn

sep 02 2023, 18:00 Entertainment
despo
In een drukbezet leven kan het vervelend zijn dat de meeste feestjes pas na middernacht losgaan. Gelukkig hebben ze bij Desperados een oplossing bedacht: Acht tot Nacht . Een feestavond in Amsterdam waar om 20:00 vol gas gestart wordt, maar na 00:00 iedereen weer naar huis gaat. Zo ben je de volgende morgen weer vol energie. Tel uit je winst!
Verwacht echter geen suf theekransje, er is geen kalme opbouw en het is een kwestie van direct dansen. Ook krijg je een sicke line-up voorgeschoteld met zelfs een special act. Oftewel: zet donderdag 14 september in agenda want dan vindt de allereerste editie van Acht tot Nacht plaats in Club Atelier in Amsterdam. Tickets koop je hier.

De tweede editie staat al op de agenda

Bevalt het concept Acht tot Nacht je? Dan kan je na afloop direct beginnen met verheugen op de volgende editie. Deze vindt plaats op woensdag 11 oktober in de Amsterdamse club Bitterzoet.
despo2

De bedenker van Acht tot Nacht legt uit

De bedenker van het concept, Roby Hormis, laat weten: "Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend concept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur. Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor die mensen die vroeg willen pieken maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan hebben we Acht tot Nacht bedacht."

Een terugkerend feest waarbij elke editie anders is

Desperados gaat van Acht tot Nacht een terugkerend feest maken. Bovendien wil het biermerk ervoor zorgen dat iedere editie anders is. Dat doen ze door telkens met nieuwe acts en locaties te komen. ‘’Bij Desperados zijn we altijd op zoek naar iets onverwachts. Daarom zul je op alle Acht tot Nacht- feestjes acts tegenkomen die je in die setting nog niet eerder hebt gezien’’. Aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken. "Ben je benieuwd wat we voor je in petto hebben? Kom dan vooral langs.’’ Meer info? Moet je effe op achttotnacht.nl loeren.
despo
Delen met
Ook interessant