Edging is dé beste verlenging van jouw sekspartij

redactie 27 sep 2018 Entertainment

Wij houden van seks. Dat steken we heus niet onder stoelen of banken. Sterker nog zonder seks was jij er niet eens geweest. Leve de seks dus! Om jouw seksleven nog net even leuker te maken is er nu Edging. Het gaat om het beheersen van het orgasme.

De naam Edging zeg op zich al genoeg. Je moet zo dicht mogelijk bij een orgasme zien te komen, tot net-niet-over-het-randjuh zeg maar. Voor het hoogtepunt stop je, hierdoor stuur je het orgasme weg. Wel lullig voor het orgasme op zich, maar die mag straks gewoon weer terugkomen hoor. Je neemt even een pauze en gaat daarna gewoon weer verder.

Edging = Herhaling

Dit proces kun je meerdere keren herhalen, zo heb je het allerbeste resultaat om tot een explosief orgasme te komen. Natuurlijk moet je dat ook gewoon effe bij je vriendin doen, seks doe je immers samen he! Hoewel je met je handen ook pleziertjes kan hebben. Edging werkt ook een beetje psychologisch. Je herkent allemaal wel het gevoel dat je iets wilt hebben in de winkel, maar dat je net niet genoeg moneys in je pocket hebt. Dit werkt bijna hetzelfde. Toch is het wel de bedoeling dat je de ‘moneys’ uiteindelijk wel uitgeeft. Anders hebben jij en je vriendin een anticlimax. Je zorgt er met edging voor dat je elkaar telkens blijft teasen. Het orgasme komt wel, maar nu nog effe niet. Wanneer het dan uiteindelijk komt, springen alle registers open. Dit is namelijk wat je al die tijd al wilde, maar je kreeg het niet. Het werkt super bevredigend.

Verlenging van de vrijpartij

Het is een fijne techniek om je tijd in bed aanzienlijk te verlengen. Mocht je snel klaarkomen, dan is dit misschien wel een toffe techniek voor jou. Overleg van tevoren wel effe met je vriendin, dat ze niet ineens denkt ‘What the fuck ben jij aan het doen Henk?’ Niet dat je Henk heet, maar puur ter illustratie toch. Succes maat!

Reageer op artikel:
Edging is dé beste verlenging van jouw sekspartij
Sluiten