Deze vijf cocktails zijn perfect voor een avond met je maten

redactie 30 Jun 2019 Entertainment

Wie denkt dat cocktails alleen maar gedronken worden door vrouwen leeft nog de vorige eeuw. Op een warme zomerdag is een verfrissende cocktail niet verkeerd. Wil je voor de verandering een keer iets anders proberen dan bier? En is het te heet voor pure whiskey? Dan zijn deze vijf cocktails het proberen waard, plus nog eens makkelijk om te maken!

Bacardí Cuatro Highball

Gaat Bacardi er altijd wel in bij jou? Dan is deze Caribische cocktail perfect voor jou. Het is lekker fris en easy te maken. Je hebt alleen nog het drankgoed  nodig, ginger ale, limoensap en ijs. En klaar. Bekijk hier het hele recept.

Mint Julap

Voor de echte fijnproevers is dit een klassieker. De Mint Julap wordt ook wel de voorloper van de Mojito genoemd. Het wordt gemaakt met Amerikaanse Whiskey en er wordt munt en suiker toegevoegd. Benieuwd hoe je ‘m in elkaar knalt? Check het hier.

Cai­pir­in­ha

Deze cocktail vindt zijn oorsrong in Brazilië. Het bestaat uit cachaça (Braziliaanse rum), limoen, ijs en suiker. Het heeft een frisse zoetzure smaak en is makkelijk te maken. Zo maak je de Cai­pir­in­ha.

Banana Colada

Dit is een variant op de Pina Colada. Het is een heerlijke combi tussen banaan en kokos. Vind hier het recept.

Amaretto Sour

De naam zegt het al. Je moet niet vies zijn van een zure smaak voor de cocktail. Vrouwen zijn gek op deze cocktail. Hoe handig als jij het dus kan maken? Check hier het recept.

Reageer op artikel:
Deze vijf cocktails zijn perfect voor een avond met je maten
Sluiten