Geniet van bier, bloed en Dwayne Johnson tijdens Beer & Blockbuster avond van Black Adam

B&B zullen de meesten associëren met een bed and breakfast. Maar Kinepolis geeft een heel andere betekenis aan de twee letters. B&B staat namelijk voor de combinatie van het beste uit twee werelden: Beer & Blockbusters. De nieuwe avond staat geheel in het teken van Black Adam, de nieuwe actiekraker met Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de hoofdrol.

19 oktober is het weer feest in de Kinepolis theaters, want dan staat de 16editie van Beer & Blockblusters op de agenda. Onder het genot van een koud pilsje kijk jij naar de vette blockbuster Black Adam. Ideale mannenavond natuurlijk! Of anders wel met je vriendin. Eén pilsje smaakt natuurlijk naar meer, dus op vertoon van je B&B ticket krijg je nog eens 25% korting op bier in de shop. Zo kun je je flinke dorst een beetje lessen.

Black Adam

Black Adam

Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, speelt dus de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Black Adam. Zo’n 5.000 jaar geleden kreeg Black Adam buitengewone krachten van de oude goden. Al vrij snel werd hij opgesloten in een tombe. Nu 5.000 jaar later is het baasje vrij en klaar om zijn eigen vorm van rechtvaardigheid los te laten op de moderne wereld.

Tickets

Een kleine waarschuwing voor de tere zieltjes onder ons, want onze anti-superheld kent geen genade. Mensen doden is als het poetsen van zijn tanden en dat is te zien is deze buitengewone superheldenfilm. Sterker nog: de film heeft het hoogste dodenaantal van alle superheldenfilms. Tickets zijn hier te koop!

Reageer op artikel:
Geniet van bier, bloed en Dwayne Johnson tijdens Beer & Blockbuster avond van Black Adam
Sluiten