Aston Martin showt nieuwe conceptcar: Aston Martin Lagonda All-Terain

redactie 11 mrt 2019 Machines

De mannen van Aston Martin hebben waarschijnlijk lang aan de tekentafel gezeten om met iets heel bijzonders te komen. Nou, dat is ze gelukt. Hun nieuwe conceptcar is een zeer opvallende verschijning. Bovendien is ‘ie volledig in de trend van de ontwikkelingen op het gebied van milieu. De Aston Martin Lagonda All-Terain is de nieuwste, volledig elektrische, suv van de Engelse autofabrikant.

Het mag nog even duren, maar het is zeker de bedoeling dat deze vierwieler niet enkel op een concept blijft steken. In 2022 moeten de eerste versies van de bak uit de fabriek komen rollen. Voor de naam van deze bolide zijn ze even in de archieven gedoken. De Lagonda is namelijk een eerder gebruikte naam van het Britse merk. Als je heel goed kijkt dan kan je wel wat elementen terugzien van de naamgenoot. Maar dan moet je wel de nodige fantasie hebben.

View this post on Instagram

#Sizematters. And now you know why. #AstonMartin #Lagonda #fourdoorcoupe #limousine #British #topclass #exclusivecars #sportsaloon #performancecars #performancesedan #classicdriver #vintagecars #coolcars #fastcars #classiccars #coolnvintage #collectorsitem #luxurylife #milliondollarcar #dreamcars #gentlemendrivers #instacar #nofilter #drivetastefully

A post shared by Brooks Classics (@brooksclassics) on

Aston Martin Lagonda All-Terain

Het futuristisch ogende concept van Aston Martin moet een suv worden met serieuze terreincapaciteiten. De vierwielaangedreven wagen heeft een batterij die goed moet zijn voor 500 kilometer. We vinden het jammer dat er verder nog heel weinig van de specs naar buiten zijn gekomen, want we zijn heel benieuwd naar wat dit beestje allemaal in zijn mars heeft. Gelukkig zijn er wel genoeg foto’s van deze space-car te vinden. We zien ons zelf al wel touren in deze Aston Martin Lagonda All-Terain. Laat 2022 maar komen.

Foto’s: Aston Martin

AutoWereld

Reageer op artikel:
Aston Martin showt nieuwe conceptcar: Aston Martin Lagonda All-Terain
Sluiten