Lamborghini’s Ad Personam Programma steekt de Sterrato in camouflage jasje

Het is misschien wel een van de meest sexy modellen van onze Italiaanse vrienden van Lamborghini. Dan snap je dat we het hebben over de Lamborghini Sterrato. Snel, stijlvol en enorm krachtig. Maar wat kun je nou doen om zo’n bolide nog flitsender te maken? Precies! Je gooit hem even door een kruidenmix van het Ad Personam programma!

En wat daaruit is gekomen is alles behalve saai. De kleuren die van de band zijn gerold zijn namelijk geïnspireerd op vier offroad-terreintypes. De dorre woestijn, zand, sneeuw en afgelegen paden. Dé combinatie voor een mega vet resultaat.

Ad Personam Programma

Het Ad Personam Programma is erop gefocust om Lamborghini-owners hun auto te laten personaliseren naar hun eigen smaak. Nu heeft het programma dus even het heft in eigen hand genomen door een paar Sterrato modellen te bewerken. De op zand geïnspireerde auto heeft duidelijke warme tonen en geeft ons een beetje het idee dat ‘ie op een cactus is geïnspireerd. Het groene design heeft inspiratie opgedaan uit de bomen en de bossen en dat is erg goed terug te zien. De grindkleurstelling bevat tinten van lichtbruin, lichtgrijs en andere mooie aardetinten. Al met al zijn wij erg fan van de nieuwe kleurstellingen!

Erop of eronder

Kleurtjes, tintjes en tonen zijn natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar de hamvraag is natuurlijk: wat ligt er onder de motorkap? Dat is, zoals we van onze Italiaanse maten gewend zijn, ook niet misselijk! Het brullende hart van de supercar bestaat namelijk uit de standaard 5.2 liter aandrijflijn. Eigenlijk is ‘’standaard’’ hier een woord dat we niet graag gebruiken. Want als wij mogen rijden met 600 pk en 413 nm koppel, is de dag allesbehalve standaard. Met deze combinatie zit je namelijk binnen 3.4 seconden op die magische grens van 100 km/u.

De oplage van de speciale Sterrato modellen is trouwens gelimiteerd, het zal gaan om een tiental exemplaren!

Reageer op artikel:
Lamborghini’s Ad Personam Programma steekt de Sterrato in camouflage jasje
Sluiten