De Porsche 911 in een ander jasje: de Rezvani Retro collectie

Rezvani Motors, opgericht in 2013 door de ontwerper Ferris Rezvani, is een autobedrijf in Zuid-Californië dat bekend staat om zijn opvallende Tank-modellen. Maar ze hebben ook een passie voor sportauto’s en nu brengen ze iets nieuws op de markt: de Rezvani Retro, geïnspireerd op de iconische Porsche 911.

De Rezvani Retro 1 komt in drie verschillende modellen: de instapversie, de RR1-550, levert 550 pk, terwijl de RR1-565 iets krachtiger is met 565 pk. De topvariant, de RR1-750, spant de kroon met een indrukwekkende 750 pk. Elk model heeft een unieke carrosserie en biedt keuzes voor zowel handmatige als automatische versnellingsbakken, zodat je de auto kunt aanpassen aan jouw rijstijl en voorkeuren.

Rezvani Retro

Maar het draait niet alleen om kracht; de Rezvani Retro biedt ook een scala aan opties voor extra upgrades. Denk hierbij aan lichtgewicht ramen, geavanceerde remmen en zelfs een interne rolkooi voor de ultieme race-ervaring. Deze auto’s zijn ontworpen om op het circuit te presteren, maar zijn volledig straatlegaal, dus je kunt ze ook op de openbare weg gebruiken.

Exclusief

Wat de Retro echt speciaal maakt, is zijn exclusiviteit. Er worden slechts 50 exemplaren van deze unieke auto geproduceerd, waardoor hij een echt verzamelobject wordt. De prijs begint bij $149.000, exclusief de kosten van de Porsche 911-donorauto waar de Retro op is gebaseerd. Met zijn opvallende design, krachtige prestaties en beperkte beschikbaarheid is de Rezvani Retro een echte blikvanger voor autoliefhebbers over de hele wereld.

Reageer op artikel:
De Porsche 911 in een ander jasje: de Rezvani Retro collectie
Sluiten