Amerikaanse lerares doet stoute dingen in het klaslokaal en wordt betrapt

We hebben weer een bizar OnlyFans-verhaal in petto. Dit keer geen kroegeigenaresse die uit de kleren gaat voor haar torenhoge energierekeningen, maar een Amerikaanse lerares die wel heel bijzonder lesmateriaal na schooltijd schiet.

Dit slechte pornoverhaal gaat over de Amerikaanse Samantha Peer. Ze maakte exclusieve content voor het platform in haar klaslokaal, maar daar was de schooldirectie het niet helemaal mee eens. Ze werd betrapt en geschorst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloe Karter-Samantha Peer (@khloetheaccountant)

Amerikaanse lerares

Het begint bijna te lijken op een slechte scene uit een seksfilm, maar het speelde zich af op de middelbare school Thunderbolt in Lake Havasu City, Arizona. Onder een kinky bijnaam postte de schooljuffrouw spannende video’s. Geilend op de tafels van haar studenten, nadat de schoolbel was afgegaan. Ze had aangevinkt dat de content voor inwoners uit Arizona niet te zien waren, maar dat was niet helemaal gelukt. Iemand herkende haar en stuurde alles door naar de schooldirectie en politie.

Amerikaanse lerares

Het verhaal ging als een trein, net zoals een roddel vanuit een kapperszaak zich door het dorp verspreidt. Binnen no time wist iedereen het. De leiding van de school kwam met een statement en schorste de lerares. Uiteindelijk nam ze eieren voor haar geld en nam ze ontslag.

Dan denk je alles gehad te hebben, maar dan kan het nog erger. In één van de filmpjes had Peer haar man even goed te grazen genomen in haar klaslokaal. Wat bleek nou? Haar man is ook leraar, maar dan op een andere school en is inmiddels ontslagen.

‘We have no money’

In een normale video, waarin ze wel kleren aanhad, reageerde ze op de bizarre situatie. Ze vertelt dat zij en haar man geen rode cent te makken hebben, vanwege het barslechte inkomsten uit het onderwijs. Ze verdienen zo slecht, dat ze haast niet voor hun kinderen kunnen zorgen. OnlyFans leek daarom de uitgelezen kans om wat extra geld te verdienen.

Reageer op artikel:
Amerikaanse lerares doet stoute dingen in het klaslokaal en wordt betrapt
Sluiten