De 11 beste quotes van Zlatan Ibrahimovic

Redactie 23 jan 2015 Entertainment

Vanavond keert ‘ie terug waar hij z’n Europese zegetocht begon. In de Amsterdam Arena gaat Zlatan waarschijnlijk alle goals van de wedstrijd scoren. En als ‘tie ze niet allemaal maakt, dan had hij daar geen zin in. Het zou zomaar een uitspraak van de briljante Zweed kunnen zijn. Om de terugkeer van Ibacadabra in Nederland te vieren toveren wij de beste Zlatan-quotes nog eens uit ons archief. Altijd leuk, want als er op iemand het predicaat eindbaas mag worden geplakt, dan is het wel op De Zlaat!

1. ‘Arsene Wenger wilde me op proef toen ik 17 was. Ik zei nee. Zlatan doet geen audities.‘

2. ‘Meestal wordt er gezegd dat je geen legende kan worden voordat je dood bent. Dat geldt niet voor mij. Ik ben een levende legende.’

3. ‘Een geblesseerde Zlatan is een groot probleem voor elk team.’

4. Als een vrouwelijke journalist hem vraagt naar de geruchten dat hij homo zou zijn. ‘Kom samen met je zus naar mijn huis schatje, dan zal ik je laten zien wie homo is.’

Explosion GIFs - Find & Share on GIPHY

5. Over hoe trainer Josep Guardiola met hem omging bij Barcelona: ‘Hij kocht een Ferrari, maar reed ‘m als een Fiat.’

6. ‘We zijn op zoek naar een appartement in Parijs. Als we geen geschikt huis kunnen vinden, dan koop ik dit hotel.’

7. Journalist: Wat heb je je vrouw voor haar verjaardag gegeven? ‘Niks. Ze heeft Zlatan al.’

 

8. ‘Bij Barcelona was het niet toegestaan om met een sportauto naar de club te komen. Belachelijk. Het gaat niemand aan in welke auto ik rijd. Voor een duel met Almeria reed ik met mijn Ferrari Enzo naar werk. Het was gelijk een grote rel.’

9. Journalist: Je hebt een paar littekens in je gezicht, wat is er gebeurd? ‘Tja, ik heb geen idee. Dat moet je aan je vrouw vragen.’

10. Na kritiek van de Noorse aanvaller John Carew: Wat Carew doet met een voetbal, kan ik met een sinaasappel.’

11. Journalist: Wat zal de strijd tussen Portugal en Zweden gaan beslissen? Zlatan: ‘Dat weet alleen god.’ Journalist: Dat wordt lastig om aan hem te vragen. Zlatan: ‘Nee hoor, je zit tegenover hem.’

Zlatan Ibrahimovic GIFs - Find & Share on GIPHY

Reageer op artikel:
De 11 beste quotes van Zlatan Ibrahimovic
Sluiten